Kurs Stressmestring

Kurs: Stressmestring på 5 uker

Bli med på et pustekurs som kan forandre livet ditt!

Kursstart:
Dato kommer

5 ganger

Tidspunkt:
Onsdager 
kl. 17.30-19.00

Antall deltakere:
10 (min. 5)

Sal:
Yogasalen

Pris:
Kr 1700 kr

Bli med på en reise inn i pustens kraft, der vi sammen utforsker fem unike pustemetoder for å styrke ditt velvære og din indre ro.

I løpet av dette kurset vil vi dykke inn i ulike aspekter av pusten, og dens innflytelse på vårt mentale og emosjonelle velvære.

Her er hva du kan se frem til:

Sesjon 1. Mantra Pustsesjon: Sett av tid til å være her og nå, i ro og kjærlighet til deg selv. La dette mantraet lede pusten din og skape indre ro.

Sesjon 2. Fokuspust: Ta kontroll over ditt åndedrett ved å telle rolig fra 1 til 10 og tilbake igjen. Gjenopprett balanse og fokus i sinnet.

Sesjon 3. Visualiserende Hjertepust: La pusten lede deg til indre ro og økt selvfølelse. Visualiser ditt hjerte, og gi slipp på tanker og følelser som ikke tjener deg lengre.

Sesjon 4. Bokspust: Utforsk en balanse mellom inn- og utpust gjennom bokspusten, og kjenn på en dypere forbindelse med kroppen din.

Sesjon 5. Sukkpust og Nesepust: Løft byrder av stress og spenning gjennom lettelsens sukk, og forbedre sirkulasjonen og reduser snorking med nesepust.

Sammen skaper vi et trygt rom hvor vi utforsker bevisstheten, og oppnår følelsen av velvære. Dette kan åpne døren for din indre utvikling, og positive endringer i livet ditt.

Ingen forkunnskaper nødvendig – bare et åpent sinn og behagelige klær.

Velkommen til pustekurset som vil forbedre din livskvalitet.

Yvonne Halseth Andresen

Yvonne er utdannet Oppmerksomhetstrener (veileder) igjennom Acem meditasjonsskole, ved Folkeuniversitetet i Oslo. I tillegg har hun tatt mange ulike dyptgående kurs hos flere av de førende mentaltrenere i verden og har mange ulike livserfaringer med gode pusteteknikker, veiledning og smarte mentale strategier for en bedre og mer avbalansert hverdag.
Yvonne er også utdannet salinstruktør, og har sertifisering i kosthold, ernæring og trening.
Hun er stolt eier av Pust i fokus, og driver egen praksis i Drøbak på Heer.

Velkommen til Bølgen Bad

Som gjest i badet kan du la dagsformen bestemme, uansett om du ønsker å svømme på egenhånd, trene i gruppe, gå kurs eller bare nyte badstuene.