Bølgen trening for alle | Bølgen bad & aktivitetssenter
gavekort
Gi en sporty gave til en du er glad!

Vil du gi en julegave som kan gjøre en forskjell i livet til en du er glad i?
Med et gavekort på Bølgen bad & aktivitetssenter kan du gi noen en gave som gir dem en mer aktiv hverdag. Den heldige mottakeren kan bruke gavekortet til å kjøpe inngang i senteret, tilgang til våre gruppeaktiviteter, varer i butikken og i kaffeen. Treningssenteret vårt er stort, lyst og luftig og inneholder fire flotte saler. Her kan du for eksempel trene sykkel, danse zumba, bygge styrke med BasisBall og slyngetrening, eller du kan delta i ulike former for yoga. I badet tilbyr vi timer i blant annet vannaerobic, vanntrim og sirkeltrening i vann, og i kafeen kan du nyte god, hjemmelaget mat eller kose deg med vaffel og kaffe.

HAR DU KJØPT JULEGAVE?

KJØP GAVEKORT ONLINE HER

Gi noen du er glad i en skikkelig god start på det nye året! Her kan du velge mellom gavekort på 500 kroner, 1000 kroner eller en selvvalgt sum.

JULEKORT TIL GAVEKORTET OG KONVOLUTT KAN DU HENTE I RESEPSJONEN PÅ BØLGEN!

KJØP GAVEKORTKJØP GAVEKORT HELSEKLINIKKEN

Bølgen planlegger å gjenåpne for publikum 15. juni!

Kunder som har avtale til Bølgen helseklinikk eller på helsestsasjonen eller andre tjenester fra EPA er velkomne inn til sin time hverdager mellom kl. 8 og 16.

Besøksrestriksjoner gjelder fortsatt: Det betyr at hvis du ikke er frisk, uansett årsak, eller er i karantene skal du ikke møte til din avtale. Dette av hensyn til andre kunder, små barn som skal til helsestasjonen og ansatte.
Ved brudd på dette vil man bli bortvist fra anlegget. For ny time, ta kontakt med enheten.