Bølgen trening for alle | Bølgen bad & aktivitetssenter
gavekort
Gi en sporty gave til en du er glad!

Vil du gi en julegave som kan gjøre en forskjell i livet til en du er glad i?
Med et gavekort på Bølgen bad & aktivitetssenter kan du gi noen en gave som gir dem en mer aktiv hverdag. Den heldige mottakeren kan bruke gavekortet til å kjøpe inngang i senteret, tilgang til våre gruppeaktiviteter, varer i butikken og i kaffeen. Treningssenteret vårt er stort, lyst og luftig og inneholder fire flotte saler. Her kan du for eksempel trene sykkel, danse zumba, bygge styrke med BasisBall og slyngetrening, eller du kan delta i ulike former for yoga. I badet tilbyr vi timer i blant annet vannaerobic, vanntrim og sirkeltrening i vann, og i kafeen kan du nyte god, hjemmelaget mat eller kose deg med vaffel og kaffe.

HAR DU KJØPT JULEGAVE?

KJØP GAVEKORT ONLINE HER

Gi noen du er glad i en skikkelig god start på det nye året! Her kan du velge mellom gavekort på 500 kroner, 1000 kroner eller en selvvalgt sum.

JULEKORT TIL GAVEKORTET OG KONVOLUTT KAN DU HENTE I RESEPSJONEN PÅ BØLGEN!

KJØP GAVEKORTKJØP GAVEKORT HELSEKLINIKKEN

 

NB! Mulig ventetid for å komme inn i badet:
Pga koronasituasjonen kan vi kun slippe inn 200 personer av gangen i badet. Det kan dermed oppstå ventetid når det er fullt. Vi oppretter ved behov køordning etter første-mann-til-mølla-prinsippet. Vi må også begrense antall personer samtidig i garderoben og i øvrig anlegg.