Beskrivelse av gruppetimer

For deltakelse på gruppetimer trenger du et inngangsprodukt i form av medlemsabonnement, årskort eller klippekort som inkluderer gruppetimer eller du kan kjøpe en dropinbillett med gruppetimer. 

Har du inngangsprodukt til trening kan du delta på gruppetimer i sal, tilsvarende har du inngangsprodukt til bad kan du delta på Aqua-timer. Kombi bad og trening gir tilgang til gruppetimer i både bad og på trening.

Book din gruppetime HER

Se våre bookingregler HER

Spesialsaler

Sykkelsal

En terskeltime med høy intensitet og varierte intervaller. Tydelige avgrensede arbeidsperioder med høy intensitet og pauser med lav til middels intensitet. Fokus på tydelige instruksjoner og teknikk, tilpasset musikk til frekvens/rytme som driver deg framover gjennom arbeidsintervallene. En økt for en som har trent noe fra før, men nybegynnere kan også tilpasse til sitt nivå.

Kondisjonstrening på sykkel til musikk hvor man styrer intensiteten selv.

Mølleparken

Effektive intervaller på løpemølle. Instruktør vil veilede deg igjennom 30 minutter der du selv styrer hastigheten og alle utfordres på sitt nivå. Her vil du raskt merke fremgang og mestring! Møt opp med gode løpesko, vannflaske og et lite håndkle så er det bare å trå til!

Styrkesirkel

Intervallbasert sirkeltrening på apparater med ulike øvelser for hele kroppen. Passer for alle, enten du er nybegynner, har skader eller vondter, eller har erfaring fra trening fra før. Du vil få god oppfølging underveis i timen. Målet med timen er å få en effektiv og god styrketrening for hele kroppen.

Ta med håndkle, vannflaske og godt humør

Intervallbasert sirkeltrening på stasjoner med ulike øvelser for hele kroppen. Vi jobber med egen kropp, manualer, strikker, matter og medisinballer. Fokus på styrke, balanse, stabilitet, og funskjonelle øvelser som er lik vår hverdagsaktivitet. Passer for alle, enten du er nybegynner, har skader eller vondter, eller har erfaring fra trening fra før. Du vil få god oppfølging underveis i timen. Målet med timen er å få en effektiv og sunn trening for kroppen.

Storesalen

Enkel og variert styrketime der du får trent hele kroppen. Vi jobber i tidsintervaller så alle føler mestring på sitt nivå. En god time for en sterkere og mer solid kropp som tåler hverdagen!

Step styrke er intervalltrening for kondisjon og styrke. Her får du alt i en time.
Vi kjører ca. 5 minutter med enkel og hard kondisjonstrening på steppen der vi jobber opp mot makspuls.
Innimellom kondisjonsintervallene jobber vi igjennom alle muskelgruppene med styrkeøvelser.

Velkommen til en effektiv og energisk time med mye krutt!

Høy intensitet intervall trening for økt kondisjon, spenst og styrke.

Bevegelighetstrening med enkle øvelser som vil gi god effekt for en mer felksibel kropp.

TRX Slyngetrening hvor man trener styrke og utholdenhet med fokus på kjernemuskulatur og stabilitet. Passer for de fleste.

En enkel kombinert kondisjon- og styrketime. Timen er basert på sirkeltrening som utføres med en gitt tid på hver øvelse og tilrettelegges til ditt nivå. Når du er ferdig med den ene øvelsen, får du en kort pause før du går videre til neste. Instruktøren gir deg ulike alternativer og veileder deg til å utføre øvelsen på en god og riktig måte.

Bli med på treningsfest, vi garanterer mestringsfølelse og treningsglede!

BasisBall® CenterCore er en effektiv basistime som har fokus på kjernemuskulatur, som skal sikre grunnlaget for en sterk og funksjonell kropp.

Kjerne – Fokus – Kontroll

BasisBall® RAW er en time med fokus på utholdende og eksplosiv styrke, mobilitet, stabilitet og kondisjon. Her jobber vi i tidsintervaller, noe som gjør treningen forutsigbar og morsom. Du bestemmer tempo og intensitet i hver øvelse, men om du vil så kan du få trøkka skikkelig til! Du får jobbet godt igjennom hele kroppen og vi lover deg godfølelsen både underveis og etter timen. Denne timen er for ALLE alternativer og veileder deg til å utføre øvelsen på en god og riktig måte.

Bli med på treningsfest, vi garanterer mestringsfølelse og treningsglede!

Vi følger smittevernsreglene med avstand og gode hygienetiltak.

ZumbaFitness

Bli med på denne feelgoodtimen der vi har enkle trinn til fengende rytmer.

Dette er en dynamisk, morsom og enkel danseklasse med høy treningseffekt! Latinske rytmer og partymusikk drar deg gjennom timen som har enkle moves.

Bli med på denne feelgoodtimen der vi har enkle trinn til fengende rytmer.

Dette er en dynamisk, morsom og enkel danseklasse med høy treningseffekt! Latinske rytmer og partymusikk drar deg gjennom timen som har enkle moves.

Denne høyenergiske kampsportinspirerte treningen er helt uten kontakt, og det er ingen komplekse bevegelser å mestre. Instruktøren vil utfordre deg til å øke intensiteten og motivere deg til å få mest mulig ut av hver runde. Du vil frigjøre stress, ha det gøy og føle deg som en mester.

Yogasalen

Yoga er en helhetlig form for trening som styrker kropp og sinn. I yogaflow kombineres tradisjonelle yogastillinger med nye øvelser. Fokus på tilstedeværelse. Timen veksler mellom energigivende stillinger og avslappende øvelser. Bevegelsene utføres i kontakt med pusten. Du får trent balanse, smidighet, koordinasjon og konsentrasjon. Timen avsluttes med avspenning.

MediYoga er en terapeutisk yogaform som er utviklet for å forebygge sykdom og helseplager og for å understøtte rehabilitering ved kronisk sykdom og helseutfordringer. Denne yogaformen har vist dokumentert effekt på blant annet stressreduksjon, rygghelse, hjerterehabilitering og hjernefunksjon. Regelmessig praktisering av MediYoga har vist seg å bedre søvn, redusere angst og uro og gi bedre selvfølelse og følelse av velvære.MediYoga handler ikke om å være flink i yoga eller mykest mulig, men om å bli venn med kroppen venn med deg selv.MediYoga passer for alle, enten du ønsker et pusterom fra en hektisk hverdag, sliter med stressplager eller har andre helsemessige utfordringer.I MediYoga timene vil du finne rom for å være deg selv, akkurat slik du er, akkurat i øyeblikket.Du vil lære øvelser og meditasjoner som du kan ta med deg inn i hverdagen som et redskap for større grad av ro og tilstedeværelse i livet ditt.

NB Husk å ta med en yogamatte og eventuelt pledd til å ha over deg da vi pt ikke har mulighet til å låne ut pga smittevern.

En myk og rolig yoga-praksis der vi holder stillingene over tid.

Timen passer for alle, enten du er nybegynner eller viderekommende.

Yin Yoga påvirker kroppens bindevev, sener og muskler så kroppen blir smidig. Leddene blir styrket og mer åpne. Yin Yoga påvirker og stimulerer også kroppens meridian-system og styrker energiflyten i kroppen. Her gis det tid og rom for en stille oppmerksomhet innover i kroppen og sinnet.

*Helst unngå å spise stort måltid 3 timer før kurset. Lite måltid 1 time før kurset*

HUSK å kle deg i klær du kan bevege deg i og som er behagelig å ha på.

I Yin Yang Yoga vil vi i yangdelen øke pulsen, jobbe med styrke og utfordre kroppens fysiske kapasitet. Vi balanserer ut den energikrevende yangdelen med å avslutte med en yin. Yin Yoga består av stillinger som holdes over lengre tid, slik at musklene og bindevevet får en mulighet til å gi slipp på spenninger og forlenges. Samtidig kan dette lette på tankenes aktivitet og invitere deg til en indre ro og stillhet.

Yoga gir god styrke og stabilitet. Ashtanga Yoga er en helhetlig form for trening hvor du styrker både kropp og sinn over tid. Dette er en tradisjonell yogastil som koordinerer bevegelse og pust. Resultatet er økt kroppsbevissthet, mindre spenninger, bedre styrke, smidighet, mer energi og fremfor alt et roligere sinn.

Timen tar for seg den første serien (Primary Series) med dynamisk solhilsen, stående og sittende posisjoner, lås av kjernemuskulatur (bandhas) og en egen pusteteknikk (ujjayi).

Yoga passer for alle og du behøver ikke være myk eller sterk for å begynne med yoga.

Badet

Dette er effektiv og morsom trening med høy intensitet! Vannets motstand gjør at du kan bruke 10-12 ganger mer energi ved å gjøre samme øvelse i vann enn på land. Øvelser i vann gir stabilitet, balanse, bevegelighet og styrke.

Muskulaturen styrkes, mobiliteten og kondisjonen forbedres. Det er høy intensitet og tempo på timen, og vi skal ha fotfeste i bunnen. Det er lett å tilpasse til eget nivå! Treningen gjennomføres til variert musikk i vårt Terapibasseng med 34 grader. Fokus på denne timen er kondisjon, styrke og balanse. Bassengdybde er 130 cm.

Dette er en time der vi i hovedsak trener på dypt vann med svømmebelter. Trening på dypt vann er den mest skånsomme aktiviteten for kroppen samtidig som det kan være svært intensivt og energikrevende. Timen gjennomføres i vårt Terapibasseng. Fokus på timen er kondisjon, styrke og balanse.

Dette er en effektiv og skånsom stasjonsbasert trening i vann! Vi utnytter den naturlige motstanden i vannet slik at treningseffekten blir veldig bra, samtidig er den skånsom for leddene. Timen gjennomføres i vårt Terapibasseng med 34 grader. Det er enkle, effektive øvelser. Variert musikk hjelper oss til å holde intensitet, glede og motivasjon oppe. Fokus på timen er kondisjon, styrke og balanse. Bassengdybde er 135 cm.

Dette er et lavterskel tilbud til deg som ønsker å komme i gang med en mer aktiv hverdag! Vanntrening er forebyggende mot mange muskel og skjelettplager, og brukes ofte til rehabilitering etter plager og skader. Kroppens vektløshet i vann gir minimal belastning på leddene og hjelper deg til å gjennomføre gode øvelser. Dette gir en herlig følelse av mestring. Aktivitet i vann øker sirkulasjonen i kroppen. Treningen gjennomføres til variert musikk i vårt Terapibasseng med 34 grader. Morsomme og enkle øvelser. Fokus på timen er styrke, mobilitet og balanse. Bassengdybde er 137 cm.

Velkommen til Bølgen Bad

Som gjest i badet kan du la dagsformen bestemme, uansett om du ønsker å svømme på egenhånd, trene i gruppe, gå kurs eller bare nyte badstuene.