Jobb hos oss - ledige stillinger | Bølgen bad & aktivitetssenter
Jobb hos oss
Bølgen bad & aktivitetssenter skal være det beste møtestedetstedet for helse og glede.
Vi skal være profesjonelle, entusiastiske og rause og med det skape trygghet, vennlighet og uforgldemmelighet for våre besøkende og bidra til å styrke folkehelsen i Frogn. Våre ansatte må ha et iboende ønske om å bidra til dette.

 

Ledig stilling:

 

Tilkallingsvikarer

Nå leter vi etter positive, engasjerte og ansvarsfulle tilkallingsvikarer til følgende stillinger:
resepsjonister, badevakter, renholdere og servicemedarbeidere i kaféen.

Vi søker deg som ønsker å være med å bidra til at Bølgen bad & aktivitetssenter er et hyggelig sted å være. Du er pliktoppfyllende, ansvarsfull, blid og imøtekommende. Du brenner for den jobben du gjør, og din personlighet matcher med våre verdier; profesjonell, engasjert og raus. Arbeidstiden vil variere mellom dagvakter, kveldsvakter og helger. Fleksibilitet og til tider mulighet til å stille opp på kort varsel er viktig for oss. Tilkallingsvikaravtalene vil være midlertidige arbeidsavtaler med varighet på 6 mnd av gangen.

Søknadsfrist er 30. september 2019.

LES MER OG SØK HER
Søknad om plass på baby- og småbarnsvømming 3 måneder-8 år

Søknad om plass i Bølgen livredningsklubb for svømmedyktige fra 8 år. Før påmeldingen til våre kurs, har vi behov for litt opplysninger om barnet ditt.
Kurset krever svømmedyktighet


VALG AV DAG

Mandag


TirsdagOnsdagAlle dager passer

Informasjon

Når vi har mottatt søknaden, plasseres barnet i gruppe med andre barn på samme alder/nivå, hvis det er plass. Dere mottar i såfall e​n e-post fra oss med link til påmelding/betaling til denne gruppen, som må besvares innen fristen for å sikre plassen. Vi tar kontakt om det skulle være behov for ytterligere informasjon
NB! I livredningsklubben er barna aktive i vannet uten voksen deltakelse.