Dødseshow - Bølgen 5 år - Bølgen bad & aktivitetssenter

Dødseshow – Bølgen 5 år

Dødseshow lørdag 8. juni

Bølgen fyller fem år og vi inviterer til dødseshow med deltakerne fra Drøbaksreka. Showet ledes av Drøbaks egen Anders Rox og to ganger verdensmester Emil Lybekk! Overraskelsesprofiler kan dukke opp!Deltakere på Drøbaksreka er barn, ungdom og voksne som har stått på og gitt alt på dødsekurs i Bølgen-regi. De har trosset det de frykter, de har feilet og slått seg og blitt lei, men de har også smilt, ledd og ikke minst; de har mestret og bygget selvfølelse. Nå kan venner, familie og andre se hva de har lært!
Praktsk info:
Sted: Bølgen bad i DrøbakNår: Lørdag 8. juni kl. 14-15.Pris: – Publikum som ikke bader, gratis inngang – Vanlig inngangspris (50% dropin denne dagen) i badet for de som bader mens showet pågår.NB! Det blir begrenset mulighet til å svømme i idrettsbassenget fra kl. 13.30 og frem til arrangementet er avsluttet, kun to baner vil være åpne.Under showet oppheves det ordinære fotoforbudet i badet.
Se øvrig program for dagen 8. juni HER

Synes du det ser gøy ut å dødse? Send inn skjemaet via knappen under, så får du beskjed når vi setter opp kurs i høst 2024.

Dødseshow/-konkurranse lørdag 13. januar

Drøbaksreka/BØLGEN presenterer dødseshow/-konkurranse med deltakerne fra Drøbaksreka og andre som ønsker å delta.
Ledet av Drøbaks egen Anders Rox, to ganger verdensmester Emil Lybekk og verdensrekordholder i sofa SimenFisk, blir dette et flott show.

Deltakere på Drøbaksreka er barn, ungdom og voksne som har stått på og gitt alt på dødsekurs i Bølgen-regi. De har trosset det de frykter, de har feilet og slått seg og blitt lei, men de har også smilt, ledd og ikke minst; de har mestret og bygget selvfølelse. Nå kan venner, familie og andre se hva de har lært!

Det vil bli utdeling av premier og div.

Praktsk info:

Sted: Bølgen bad i Drøbak

Når: Lørdag 13. januar, kl. 15-17.30.

Aldersgrense: Ingen, men deltakere må være svømmedyktige

Påmelding (maks 35 deltakere):
Send inn skjema innen fredag 12. januar kl. 20
eller i resepsjonen på konkurransedagen innen kl. 14.

Oppmøte deltakere: kl. 14, ferdig dusjet, ved stupetårtet i badet

Pris:
– Påmeldte deltakere gratis inngang og deltakelse i konkurransen
– Publikum som ikke bader, kr 100,-
– Vanlig inngangspris i badet for de som bader mens showet pågår.

NB! Under showet oppheves det ordinære fotoforbudet i badet.

Dødsekurs!

Nye kurs i dødsing, både nybegynner og videregående starter onsdag 7. februar. Se mer HER

Velkommen til Bølgen Bad

Som gjest i badet kan du la dagsformen bestemme, uansett om du ønsker å svømme på egenhånd, trene i gruppe, gå kurs eller bare nyte badstuene.