Svøm langt-kampanjen - Bølgen bad & aktivitetssenter

Svøm langt-kampanjen

Svøm langt er en nasjonal mosjonskampanje for alle. I løpet av perioden 1. januar til 31. mars skal vi svømme så langt vi klarer! Målet med kampanjen er å skape gode mosjonsvaner hos befolkningen og motivere til å bruke svømmehallen som arena for fysisk aktivitet. Enten du er ung, gammel, funksjonsfrisk eller har noen ekstra utfordringer, er du velkommen til å delta.

La oss nå målet sammen!

Du registrerer deg ved å opprette en personlig bruker på svomlangt.no. Etter at kontoen er opprettet kan du enkelt legge inn antall meter du har svømt. Dette gjøres under «Mine økter».
Du velger selv hvor og når du vil svømme. Som bruker kan du også opprette og administrere flere deltakere, for eksempel for barna dine.

Blant deltakerne trekkes det ukentlig premier, men for å bli med i trekningen av hovedpremien må du klare minimumskravene for klassen du deltar i. Oversikt over distansen du må svømme i de følgende klassene:

Deltakere fra og med året en fyller 14 år skal svømme 10 000 meter.
Deltakere til og med året en fyller 13 år skal svømme 2500 meter.
For dem som har en funksjonsnedsettelse er målet 5000 meter for voksne og 1500 meter for barn.

Velkommen til å delta på «Svøm langt» her på Bølgen, og registrer dine timer på svomlangt.no!

Velkommen til Bølgen Bad

Som gjest i badet kan du la dagsformen bestemme, uansett om du ønsker å svømme på egenhånd, trene i gruppe, gå kurs eller bare nyte badstuene.