Bølgen Bad - bad for alle | Bølgen bad & aktivitetssenter | Drøbak

Bølgen bad

Velkommen til Bølgen bad!

Som gjest i badet kan du la dagsformen bestemme, uansett om du ønsker  å svømme på egenhånd, trene i gruppe, gå kurs eller bare nyte badstuene.

Badet har fire bassengområder; 25 meters konkurransebasseng (28 gr) med stupetårn på 5, 3 og 1 meter, tredelt barnebasseng (32 gr), opplærings-/terapibasseng (34 gr) og bølge-/motstrømsbasseng (30 gr). Vi har også en herlig 72 meter lang sklie, boblebad og badstuer!

Billettsalget stenger en time før badets stengetid. Gjestene må opp av vannet 15 minutter før badets stengetid.

NB! Sklien er dessverre midlertidig stengt!

ÅPNINGSTIDER BAD

Mandag, onsdag og fredag
08.00 – 21.00
Tirsdag og torsdag 06.15 – 21.00
Lørdag og søndag 09.00 – 18.00

Våre bassengområder

Klikk på bildene for å se bildekaruseller!

Konkurransebasseng

Idretts-/konkurransebassenget vårt er 25 meter langt og har  8 svømmebaner. Bassenget holder 28 grader.
Fra tid til annen blåser vi opp og legger ut den populære hinderløypa – Wibiten, følg med på FB når den er på plass!

Barnebasseng

Barneområdet i hallen er delt med tre barnebasseng tilpasset de aller minste. Her finner du en liten akesklie og fargerike lekefigurer som barna elsker, og i vannet er det 32 grader.

Opplærings-/terapibasseng

I egen avdeling av badet finner du vårt opplærings-/terapibasseng. Her er vanntemperaturen 34 grader og bunnen kan stilles til forskjellige dybder til forskjellige formål. Det er også tilrettelagt for alle brukere med rampe og heis for rullestol. Her skal det være en rolig atmosfære, men barna er velkomne i følge med voksne.

Stupetårn

I forbindelse med konkurransebassenget har vi et stupetårn på 1, 3 og 5 meter for de aller tøffeste. Hoppe, stupe eller dødse!

Vannsklie

I badet har vi også vannsklie! 72 meter moro for både store og små!

Bølge-/motstrømsbasseng

Bølger er gøy! I bølgebassenget kan du oppleve bølger av varierende høyde og bassenget holder 30 grader.  (Kun svømmedyktige personer har adgang til bølgebassenget når bølgene går). Bassenget kan også kjøre motstrøm så her kan du la strømmen ta deg med rundt i bassenget eller kanskje du klarer å svømme imot?

Velvære

Badet har behagelige velværeområder med badstuer i tillegg til kaldkulp (ca. 10 grader) og boblebad (37 grader). Tilbudet vil være noe begrenset i tiden fremover for å forhindre smitteføring.

🌞 VELKOMMEN TIL BØLGEN! 🌞

NB! Vannsklien er dessverre stengt inntil videre