Status Bølgen i begynnelsen av 2024 - Bølgen bad & aktivitetssenter

Status Bølgen i begynnelsen av 2024

Vi i Bølgen har lagt bak oss et år der stadig flere av kommunens innbyggere finner glede og nytte av å besøke oss. Vi hadde 222.814 besøk, en økning på 12% fra 2022. Antall medlemmer var ved inngangen til 2024 3100, en økning på 15% fra 2022, og medlemstallet øker måned for måned. En økning i både besøk og medlemmer gjør at Bølgen i dag omsetter for i underkant av 30 mill NOK.

Gjennomsnittlig antall besøkende per dag varierer fra 700 til 900 i snitt, og på enkelte dager har Bølgen nærmere 1200 besøkende. Så noen ganger er det ganske trangt hos oss!

Bølgen ble vedtatt bygget for å fremme folkehelsen, og er bedre besøkt og populært enn noensinne. Anlegget rommer mange aktiviteter og brukes av innbyggere i alle aldre. Samspillet mellom badelandet, treningssenteret, kafeen og idrettsanlegget er svært vellykket. Felles lokalisering med DFI fremmer anleggenes aktivitet og inspirerer til idrettslig aktivitet for barn, ungdom og voksne. 

Vi er stolte over ansatte som drifter Bølgen og som ønsker våre medlemmer og besøkende velkommen daglig. Vi har effektivisert og drifter bedre, og med fokus på videreutvikling av våre tilbud.

Det er moro på Bølgen og med vår visjon om »det beste møtestedet for helse og glede» skal vi fortsette med å skape gode opplevelser for våre kunder.

Vi sees på Bølgen! fra Team Bølgen!

Kampanje: Halv pris på innetrening ut året!

Akkurat nå på Bølgen! Les mer HER!

Velkommen til Bølgen Bad

Som gjest i badet kan du la dagsformen bestemme, uansett om du ønsker å svømme på egenhånd, trene i gruppe, gå kurs eller bare nyte badstuene.