Gruppetimeoversikt | Bølgen bad & aktivitetssenter uke 21-24 2020
Sommergruppetimeplan 2020

Nedenfor ser du oversikt over vår gruppetimeplan i sommer.
Vi gjør oppmerksom på at det blir noen endringer fra uke til uke pga ferieavvikling, sjekk alltid oppdatert plan i Bølgen-appen eller HER ved booking av time.

I sommertimeplanen fortsetter vi med flest mulig timer utendørs, men ved for sterk varme eller dårlig vær flytter vi timene inn på Bølgen, sjekk alltid oppdatert plan i Bølgen-appen eller HER.

Vi har timer for de fleste og nå starter også morgensykling kl. 06.30 på torsdager, og i appen vil du se at det kan dukke opp ekstratimer, som for eksempel SUP og Bootcamp!

Vi har drop-in med Vipps på tirsdagens YogaFlow på Follo museum og Bootcampen i Badeparken på torsdager – bare å møte opp, førstemann til mølla, det er begrenset med plasser!

Denne planen går ut uke 33. Se vår høsttimeplan HER

Velkommen til sommertrening!

BOOK DIN TIME HER

NB! Vi minner om våre  bookingregler og at disse må respekteres da det er få plasser – utblir du fra tre bookede timer mister du muligheten til å forhåndsbooke timer i én måned. Husk å avbooke deg senest to timer før hvis du ikke kan møte

Bookingregler Gruppetimer og Barnepass

Gruppetimer og barnepass kan bookes via nett på www.bolgenbad.no, via app, bookingstasjon eller ved henvendelse i resepsjonen.

  • Kan bookes 7 dager i forveien og inntil oppstart av time hvis ledige plasser. Det er ikke tillat å booke seg på timer lengre frem.
  • Billett kan hentes ut tidligst 2 timer før oppstart av time og senest 5 minutter før.
  • Man kan booke seg på inntil 7 timer per uke og inntil 3 timer per dag. Barnepass regnes på lik linje som gruppetimer.
  • Ved fulle timer kan man velge å sette seg opp på venteliste. Ved avbookinger vil du rykke opp på listen. Du vil motta en mail ved ledig plass, det er derfor viktig at du har oppgitt rett mailadresse og oppdaterer oss ved endring. Dette kan du lett gjøre på din profil på nett eller ved henvendelse til vårt salgskontor på Seiersten Bad.
  • Avbooking av gruppetimer må skje senest 1 time før oppstart gruppetime.
  • Har du ikke møtt opp på 3 bookinger de siste 30 dagene vil du ikke kunne forhåndsbooke deg på gruppetimer eller de neste 14 dagene. Du kan allikevel booke deg på gruppetimer ved oppmøte samme dag, tidligst 2 timer før oppstart.

NB! Mulig ventetid for å komme inn i badet:
Pga koronasituasjonen kan vi kun slippe inn 200 personer av gangen i badet. Det kan dermed oppstå ventetid når det er fullt. Vi må også begrense antall personer samtidig i garderoben og i øvrig anlegg.