PT - Personlig Trener

PT - Personlig trener

Vurderer du trening med PT?

Kontakt oss for en uforpliktende og hyggelig konsultasjon med en av våre dyktige personlige trenere.
På konsultasjonen kartlegger vi mål og forventninger sammen med deg.

Dette er noe av det din personlige trener kan hjelpe deg med:
  • skreddersy treningsopplegg for dine behov og målsetninger
  • sette relevante og realistiske mål, og også en konkret plan for å nå dem
  • effektiv treningstid og god teknikk
  • tips til et bedre kosthold
  • redusere risikoen for skader med forebyggende trening
  • rehabilitering etter skade eller sykdom
Våre PTer og terapeuter i Bølgen helseklinikk samarbeider tett for å gi deg den beste helsgevinsten.
Trening - PT2

TOM HANSEN
PT nivå 3
tom1hansen@gmail.com
Mob. 901 50 665

Tom Hansen har mange titalls års erfaring fra treningsbransjen og har pr i dag flere tusen pt-timer bak seg. Han har drevet flere treningssentre og har gjennom årene hatt tett samarbeid med leger, fysioterapeuter og kiropraktorer. For Tom er trening blitt en livsstil og han besitter bred treningsfaglig kompetanse blant annet innen styrketrening og kosthold. Tom hjelper deg til å prestere ditt beste.

Quincy Douglas
PT nivå 3
douglascoaching@outlook.com
Mob: 466 72 818

La meg vise deg at du kan få det til! Med erfaring innen løping, styrketrening, mobilitet og skadeforebyggende trening, jobber jeg for at du skal prestere bedre, uansett hvor du er akkurat NÅ. 

Hos meg får du trening som er gøy, utfordrende og lærerik.

Utdannelse:
2015-2017: Akademiet For Personlig Trening – Personlig trener

BENDIK BERGEI
PT nivå 2
ptbergei@gmail.com
Mob: 948 62 189

Som din personlige trener så ønsker jeg å hjelpe deg med å sette gode mål og tilrettelegge treningen for din hverdag. Mitt mål er at trening skal være noe du gleder deg til, en arena hvor du kan oppleve mestring og få til det du ønsker deg.
Jeg brenner spesielt for styrketrening og functional fitness og vet av erfaring at det kan gjøre hverdagens utfordringer lettere!
Ofte kan det være lettere å gjøre en endring på lag med noen enn helt alene. Og jeg tror at med meg som din støttespiller kan vi få til det du ønsker deg!

Utdannelse:
Norges Idrettshøgskole – PT studie
AFPT – Functionell Fitness Trainer
Eleiko – Strength coach level 1
Olymping Lifting Scool level 2
Høyskolen Kristiania – Osteopati, studerer på 2. året

 

TONE HAUG
PT nivå 2
tonehaug@yahoo.no
Mob: ‭916 86 210‬

Tone Haug har jobbet med trening siden 2010, både som treningsinstruktør og PT. På Bølgen instruerer hun i vannaerobic, spinning og forskjellige styrketimer. Hun har mye erfaring med styrketrening og konkurrerer aktivt i bodyfitness. Hun vil som Personlig Trener gi deg effektive, morsomme og varierende treningsøkter. Du kan forvente tett oppfølging, faglig ekspertise og god stemning på trening. Vil du bli sterkere, få bedre kondis, eller ned i vekt – uansett utgangspunkt kan hun hjelpe deg nå dine mål.
Med sin erfaring, kunnskap, energi og gode humør ønsker hun å motivere deg til et aktivt energifylt liv. Hun er opptatt av at trening skal være lystbetont og en del av hverdagen.
En dag uten trening er en dag uten mening.

Utdannelse: Active Education 2011

Kurs: Styrke/Core. Sykkelinstruktør. Personlig Trener. TRX. Kettlebells. Kosthold.

THOMAS RITTER
PT nivå 2
thomas.ritter@bolgenbad.no
Mob. 928 39 921

Thomas Ritter har sin utdannelse fra Norges Idrettshøgskole og bachelorgrad i idrettsvitenskap. Han har flere års erfaring fra trening og har også satset aktivt på idrett tidligere. Enten du ønsker å komme i bedre form eller fokuserer på spesifikk trening rettet mot idrettsprestasjoner, vil Thomas hjelpe deg med å nå dine mål. I PT-rollen er Thomas opptatt av funksjonell trening og ønsker å bidra med å utnytte din kapasitet og ytelse på en trygg måte. Og ikke minst, ha det gøy på veien! I tillegg har Thomas flere ansvarsområder på Bølgen. Fagansvarlig Idrett, antidopingansvarlig, badevaktinstruktør, veileder – og treningsinstruktør.

LARA JANINE MORDT
PT – Yoga – Nivå 2
lara.mordt@bolgenbad.no
Mob: 414 86 797

Lara began practising yoga in 2005 and has spent many years intensively studying yoga and meditation in India, Australia and Norway. Her teaching encompasses Vinyasa classes, yin yoga, Ashtanga, preganancy and childrens yoga. Lara has taught public classes as well as private sessions, workshops and retreats. She focuses on technique and alignment and she adapts the practice to each student, so they can progress safely through their own practice. Lara teaches yoga at Bølgen weekely and offers PT yoga in English. She speaks Norwegian.

SANDRA NORDAAS
PT nivå 1
sandra.nordaas97@gmail.com
Mob: 478 46 610

Sandra Nordaas er sertifisert personlig trener fra Akademiet for Personlig Trening, og under utdanning som kostholdsveileder ved samme akademi. De siste årene har hun satset på golf på profesjonelt nivå og hun har det meste av sin treningserfaring fra idretten. Hun gikk på universitet i Arizona fra 2016-2020 og spilte for en av USA´s beste collegelag.

Sandra brenner for at trening bidrar til mestringsfølelse og mer energi i hverdagen – uansett treningserfaring! Hun mener trening er noe man skal glede seg til, og ikke minst være en faktor som gir økte helsegevinster både mentalt og fysisk.

Sandra har selv gått gjennom en positiv livsstilsendring, og hun ønsker å være til hjelp for andre som også vil nå sine mål innenfor trening og helse.

På Bølgen har hun har jobbet som gruppeinstruktør på diverse styrketimer som Bootcamp, Step Styrke og i tillegg Aktiv Voksen for seniorer.

MARIA KALNÆS DANIELSEN
PT nivå 1
mkalnes@hotmail.com
Mob: 481 25 026

Maria Kalnæs Danielsen var aktiv langrennsløper fram til 2009 og terrengsyklist i Norges-toppen fram til 2008. Hun har medaljer fra VM i Vintertriathlon i 2006 og 2007.
Maria har jobbet på ulike treningssenter som instruktør siden 2002. Hun har hatt gruppetrening for barselgrupper, sykkelgrupper, innen styrketrening og aerobic. Hun har også vært trener for juniorer i DFI sykkel.

Maria er sertifisert i Corebar og snart Bodycombat, og er utdannet PT hos AFPT. Hun brenner for å vise deg som kunde hvor mye glede og mestring man kan få av trening og at trening kan forebygge vondter og skader i fremtiden.

LINDY LUNDSRUD
PT nivå 2
lindylundsrud@hotmail.com
Mob. 977 80 303

Lindy Lundsrud har jobbet med trening siden 2007, og elsker det! På Bølgen håper hun på å kunne hjelpe deg med å finne godfølelsen! Trening vil gjøre deg sterk fysisk, men ikke minst, sterkere psykisk – og det vil hun si er den viktigste treningen vi gjør! Lindy ønsker å få deg til å beherske og bli godt kjent med din egen kropp, som du kan ta med deg det videre i treningen og i hverdagen. Hun lover å bidra med godt humør hele veien, motivere deg, og komme med velfortjent skryt!

Utdannelse: 2007 Treningsveileder NIH. 2013 PT Safe.

Kurs: Eleiko løftekurs, Calisthenics, Dynamax, Kettlebell, Kinesis, Ropes, Kostveileder.

EIRIK SANDVIK
PT Nivå 3
eirik@styrkecoach.no
Mob: 936 64 785

Eirik Sandvik har jobbet som Personlig Trener og StyrkeCoach siden 2006 og har spesialisert seg innen prestasjonsfremmende og skadeforebyggende trening, samt opptrening etter skade (rehab).
Han har drevet egne PT-gym i Oslo der han jobbet med alt fra toppidrettsutøvere som skal prestere på sitt beste, til mosjonister som vil ha en sterk kropp som fungerer i hverdagen.

PT-nivåer

PT NIVÅ 1

Utdannelse: PT utdannelse AFTP, NIH eller lignende/terapeututdannelse.
Praktisk erfaring: 0-1000 timer som PT og/eller terapeut
Spesialisering: 0-3 spesialiseringskurs
Pris per time (50 minutter): kr 680,-

PT NIVÅ 2

Utdannelse: PT utdannelse AFTP, NIH eller lignende/terapeututdannelse.
Praktisk erfaring: 1000-2000 timer som PT og/eller terapeut
Spesialisering: 3-6 spesialiseringskurs
Pris per time (50 minutter): kr 785,-

PT NIVÅ 3

Utdannelse: PT utdannelse AFTP, NIH eller lignende/terapeututdannelse.
Praktisk erfaring: fra 2000 timer som PT og/eller terapeut
Spesialisering: Minimum 6 spesialiseringskurs
Pris per time (50 minutter): kr 890,-

Velkommen til Bølgen Bad

Som gjest i badet kan du la dagsformen bestemme, uansett om du ønsker å svømme på egenhånd, trene i gruppe, gå kurs eller bare nyte badstuene.