Kurs Crawl for voksne - Bølgen bad & aktivitetssenter

CRAWL FOR VOKSNE

Tidspunkt:
Kursdager:
Kurspris:
Plasser: 10
Instruktør:

Dato - datoCRAWL NYBEGYNNER - 6 UKERS KURS

Svømming blir morsommere med riktig teknikk. Nå kan du få hjelp til å finpusse på crawl-teknikken din, eller lære deg å svømme crawl hvis du aldri har lært dette før. Det er maks 10 deltakere på hvert kurs så alle får god personlig oppfølging.

Kurset krever ingen forkunnskaper i crawl, men man må kunne svømme. De som har trent crawl i flere år vil få finpusset teknikken med personlig korrigeringer. Nybegynnere vil lære seg de grunnleggende crawlteknikkene og får trent på disse med personlig oppfølging

 

Vi har fortiden ingen crawlkurs, men svømmedyktige voksne med medlemsabonnement med gruppetimer i vann er velkomne til å melde seg på gruppetimen crawl nivå 1 mandager kl. 18. Individuell opplæring vil bli gitt.

Påmelding KOMMER!

Tidspunkt: Mandager kl. 19.15
Datoer kommer
Kurspris:
Plasser: 10
Instruktør: 

Dato - datoCRAWL VIDEREGÅENDE 1 - 6 UKERS KURS

Svømming er morsomt med riktig teknikk. Få hjelp til å finpusse på crawl-teknikken din, og få mer utbytte av svømming som treningsform. Det er maks 10 deltakere på hvert kurs så alle får god personlig oppfølging.

Kursinformasjon:
Kurset krever at du har litt forkunnskap enten ved egentrening eller deltatt på nybegynnerkurs tidligere. Aktivitetene tilpasses deltakerne og det gis individuell veiledning.

Kursinnhold:
Vi jobber med crawlteknikk med fokus på elementer som pust, vannfølelse, rotasjon, oppdrift og fremdrift. Det settes opp et enkelt treningsprogram for å kjenne at svømming er trening.

Personlig oppfølging vektlegges, og du får tilbakemeldinger og arbeidsoppgaver du skal jobbe med.

 

Du booker plass og betaler i vår nettbutikk via knappen under eller i vårt kundesenter på Seiersten bad.

For tiden ingen kurs

Beate Næss,
Treningsansvarlig Bad, Bølgen bad & aktivitetssenter

Bakgrunn som hovedinstruktør og praksisinstruktør i Baby- og småbarnsvømming. Instruktør i vannaerobic, førstehjelp og livredning. Instruktør på treningssenter. Tidligere aktiv svømmer og utdannet førskolelærer. Beate har jobbet med svømmeopplæring siden 1989 og på fulltid siden 2000. Nå er hun også en del av Bølgen teamet og er med på å utvikle tilbudet for store og små i bassengene.

Søknad om plass på baby- og småbarnsvømming 3 måneder-8 år

Søknad om plass i Bølgen livredningsklubb for svømmedyktige fra 8 år. Før påmeldingen til våre kurs, har vi behov for litt opplysninger om barnet ditt.
Kurset krever svømmedyktighet


VALG AV DAG

Mandag


TirsdagOnsdagAlle dager passer

Informasjon

Når vi har mottatt søknaden, plasseres barnet i gruppe med andre barn på samme alder/nivå, hvis det er plass. Dere mottar i såfall e​n e-post fra oss med link til påmelding/betaling til denne gruppen, som må besvares innen fristen for å sikre plassen. Vi tar kontakt om det skulle være behov for ytterligere informasjon
NB! I livredningsklubben er barna aktive i vannet uten voksen deltakelse.

Viktig informasjon fra Bølgen:

Den 28. og 29. november 2019 stenger vi badet, kafeen og barnepassen for grundig renhold, opplæring og beredskapsøvelser.

Renhold og sikkerhet er viktig for Bølgen og vi er pålagt å holde øvelser og inspeksjoner av utstyr jevnlig, for å ivareta sikkerheten best mulig.
Vi beklager de ulempene det medfører, men håper på forståelse for at det er viktig å ha et rent anlegg og beredskap som fungerer.

Treningssenteret og Frognhallen er åpent som vanlig.