CRAWL-KURS FOR VOKSNE - Bølgen bad & aktivitetssenter

CRAWL-KURS FOR VOKSNE

4. mars – 8. april6 UKERS KURS

Lær riktig crawl-teknikk og få mer glede av svømmingen!

Svømming blir morsommere med riktig teknikk. Nå kan du få hjelp til å finpusse på crawl-teknikken din, eller lære deg å svømme crawl hvis du aldri har lært dette før. Det er maks 10 deltakere på hvert kurs så alle får god personlig oppfølging.

MELD DEG PÅ KURS HER

Mandag: 19:15 til 20:00
Kursdager: 4. mars, 11. mars, 18. mars, 25. mars, 1. april, 8. april,
Sted: Seiersten Bad
Kurspris: kr 800,-
Plasser: 10
Instruktør: Beate Næss

Beate Næss, Treningsansvarlig Bad, Bølgen bad & aktivitetssenter

 

Bakgrunn som hovedinstruktør og praksisinstruktør i Baby- og småbarnsvømming. Instruktør i vannaerobic, førstehjelp og livredning. Instruktør på treningssenter. Tidligere aktiv svømmer og utdannet førskolelærer. Beate har jobbet med svømmeopplæring siden 1989 og på fulltid siden 2000. Nå er hun også en del av Bølgen teamet og er med på å utvikle tilbudet for store og små i bassengene.

Litt mer om kurset

Kurset krever ingen forkunnskaper i crawl, men man må kunne svømme. De som har trent crawl i flere år vil få finpusset teknikken med personlig korrigeringer. Nybegynnere vil lære seg de grunnleggende crawlteknikkene og får trent på disse med personlig oppfølging.

Ashtanga Yoga er for alle og krever ingen forkunnskaper. Du behøver ikke være myk eller sterk for å begynne med yoga.Du booker plass og betaler i vår nettbutikk. Du kan også kjøpe kurset på kundesenteret ved Seiersten Bad.

MELD DEG PÅ