Kurs Yoga for barn - Bølgen bad & aktivitetssenter

Yoga for barn

YOGA FOR BARN 5-9 ÅR

Tidspunkt: 16. januar – 20. februar
Kursdager: Lørdager kl. 09.30-10.30 – 6 ganger
Kurspris: kr 900,-
Plasser: 10 (min. 4) deltakere
Lærer: Lara Janine Mordt

Oppstart 2. november 2020YOGA FOR BARN

6 ukers kurs for barn 5-9 år

Barneyoga er yoga på barns premisser hvor vi formidler yoga gjennom lek, eventyr og moro. Yoga er en ikke-prestasjonsfokusert aktivitet hvor barna får være seg selv. Vi veksler mellom å være i aktivitet og slappe av, og øver på yogastillinger, pust og meditasjon, akkurat som voksne, men på barnas måte.

Yoga for barn skal være lystbetont og gøy og ikke tvang. Det er viktig at barnet selv er motivert for å begynne på yoga, og at det ikke bare er et ønske fra foreldrene.

Foreldrene kan sitte oppe på Bølgen trening mens barna er opptatt i yogasalen.

NB! Vi forutsetter minimum fire deltakere påmeldt for at kurset blir gjennomført.

Pga. restriksjoner vi ble pålagt for å kunne gjenåpne, utsetter vi oppstart for kurset.

Yogalærer Lara Janine Mordt

Lara er født og oppvokst i Zimbabwe og flyttet til Norge i 2010. Hun har to barn, bor i Drøbak og jobber til daglig i Bølgen-administrasjonen. Et yogakurs i 2005 vekket nysgjerrighet for yoga siden det hjalp henne med en plagsom kneskade. Ett år senere begynte hun yogastudier i Western Australia på The Yoga Space.

Lara har praktisert Ashtanga yoga siden 2006, og har undervist i 13 år. Hun har praktisert med Sri K. Pattabhi Jois og andre anerkjente lærere som Sharath Rangaswamy Jois, Saraswathi Jois, Jean Bryne og Rob Schultz. Hun underviser i mange typer yoga – hatha, vinyasa, ashtanga, yoga for barn og gravide blant annet.

Lara mener at yoga gir mye mer enn bare fysisk trening. De ulike meditasjonene skaper en balanse i kropp og sjel og hun synes det er en sann glede å lære bort yoga til andre.

Bølgen informerer:
Bølgen-appen og booking på nett vil være ute av drift fra kl. 07.00 tirsdag 28. september pga oppdatering av systemet.
På- og avmelding til gruppetimer må foretas i for- eller etterkant. Vi kan kun motta betalinger via Vipps 119737 så lenge dette varer.