Kurs Yoga begynner - Bølgen bad & aktivitetssenter

YOGA NYBEGYNNER

Tidspunkt: kommer
Kursdager: kommer
Møtested: kommer
Kurspris: kommer
Plasser: 12
Lærer: Benedikte B. Leirvåg

7. mai - 4. juni 20195 UKERS KURS - NYBEGYNNER

Yoga er for deg for deg som trenger et pusterom i hverdagen hvor du kan senke tempoet og finne tilbake til ro og balanse. Kurset er en fin introduksjon til yoga for nybegynnere eller en oppfriskning for de som har praktisert noe tidligere. Vi vil jobbe med enkle yogasekvenser som fokuserer på flyt mellom pust og bevegelse. Tempoet er rolig og gjennom samspill med kroppen jobber vi for å frigjøre spenninger og øke fleksibiliteten. Vi jobber med hele kroppen og særlig problemområder som nakke, skuldre, rygg og hofter.

Kurset passer for alle. Ingen forkunnskaper nødvendig.

 

Du booker plass og betaler i vår nettbutikk via knappen under eller i vårt kundesenter på Seiersten bad.

Kurs kommer

Yogainstruktør Benedikte Bakos Leirvåg

Benedikte er en livsglad jente som brenner for en helhetlig helse mellom kropp og sinn. Hun er utdannet yogalærer fra Axelsons Body Work School i Oslo. I tilegg til Yogalærerutdannelsen har Benedikte en Bachelor i Folkehelse og livsstilsendring og flere års erfaring som personlig trener og gruppetreningsinstruktør.

Søknad om plass på baby- og småbarnsvømming 3 måneder-8 år

Søknad om plass i Bølgen livredningsklubb for svømmedyktige fra 8 år. Før påmeldingen til våre kurs, har vi behov for litt opplysninger om barnet ditt.
Kurset krever svømmedyktighet


VALG AV DAG

Mandag


TirsdagOnsdagAlle dager passer

Informasjon

Når vi har mottatt søknaden, plasseres barnet i gruppe med andre barn på samme alder/nivå, hvis det er plass. Dere mottar i såfall e​n e-post fra oss med link til påmelding/betaling til denne gruppen, som må besvares innen fristen for å sikre plassen. Vi tar kontakt om det skulle være behov for ytterligere informasjon
NB! I livredningsklubben er barna aktive i vannet uten voksen deltakelse.

Viktig informasjon fra Bølgen:

Den 28. og 29. november 2019 stenger vi badet, kafeen og barnepassen for grundig renhold, opplæring og beredskapsøvelser.

Renhold og sikkerhet er viktig for Bølgen og vi er pålagt å holde øvelser og inspeksjoner av utstyr jevnlig, for å ivareta sikkerheten best mulig.
Vi beklager de ulempene det medfører, men håper på forståelse for at det er viktig å ha et rent anlegg og beredskap som fungerer.

Treningssenteret og Frognhallen er åpent som vanlig.