Kurs PT for alle - Bølgen bad & aktivitetssenter

PT FOR ALLE

Tidspunkt: kommer
Kursdager: kommer
Sted: kommer
Kurspris: kommer
Plasser: 6
Lærer: Per Arnér

24. APRIL - 5. JUNI6 UKERS KURS - NYBEGYNNER

Gruppetrening med økter som byr på masse spennende trening

Ønsker du overskudd i hverdagen, en sterkere kropp og å lære mer om sunt kosthold? Uansett startform, utfordres du der du er. I PT Gruppetrening vil vi gå gjennom øvelser som dekker hele kroppen, med et fokus på å styrke kjernemuskulaturen. Gjennom øktene vil du kjenne at pulsen øker og musklene jobber!

Kurset krever ingen forkunnskaper og passer for alle.

 

Du booker plass og betaler i vår nettbutikk via knappen under eller i vårt kundesenter på Seiersten bad.

KURS KOMMER

Kursholder Per Arnér

Per Arnér kommer opprinnelig fra Sverige og har jobbet som PT siden 2007. Per har lang erfaring som PT og som PT-leder i landets største treningssenterkjede, hvor han også holdt kurs og utviklet PT-konsepter gjennom en årrekke. Men det som gir Per aller mest er å få jobbe med mennesker direkte og oppleve at kundene finner treningsformen de liker. Interessen for mennesker er også bakgrunnen for at Per nå har utdannet seg til Osteopat. Drivkraften i det hele er å oppleve motivasjon igjennom kommunikasjon, og å jobbe tett sammen på veien mot ditt treningsmål! Det er dette som gjør Personlig Trener til verdens beste jobb, hver eneste dag og med hver eneste person. Per sitt motto her: «Träna idag så att du har lust att träna imorgon». Per lover at PT Gruppetrening byr på masse spennende trening og en stor dose GØY!

Lara mener at yoga gir mye mer enn bare fysisk trening. De ulike meditasjonene skaper en balanse i kropp og sjel og hun synes det er en sann glede å lære bort yoga til andre.

Søknad om plass på baby- og småbarnsvømming 3 måneder-8 år

Søknad om plass i Bølgen livredningsklubb for svømmedyktige fra 8 år. Før påmeldingen til våre kurs, har vi behov for litt opplysninger om barnet ditt.
Kurset krever svømmedyktighet


VALG AV DAG

Mandag


TirsdagOnsdagAlle dager passer

Informasjon

Når vi har mottatt søknaden, plasseres barnet i gruppe med andre barn på samme alder/nivå, hvis det er plass. Dere mottar i såfall e​n e-post fra oss med link til påmelding/betaling til denne gruppen, som må besvares innen fristen for å sikre plassen. Vi tar kontakt om det skulle være behov for ytterligere informasjon
NB! I livredningsklubben er barna aktive i vannet uten voksen deltakelse.

Viktig informasjon fra Bølgen:

Den 28. og 29. november 2019 stenger vi badet, kafeen og barnepassen for grundig renhold, opplæring og beredskapsøvelser.

Renhold og sikkerhet er viktig for Bølgen og vi er pålagt å holde øvelser og inspeksjoner av utstyr jevnlig, for å ivareta sikkerheten best mulig.
Vi beklager de ulempene det medfører, men håper på forståelse for at det er viktig å ha et rent anlegg og beredskap som fungerer.

Treningssenteret og Frognhallen er åpent som vanlig.