Kurs Løpeteknikk - Bølgen bad & aktivitetssenter

LØPETEKNIKK

Tidspunkt: 11. februar – 11. mars
Kursdager: Torsdager kl. 18.0019.00
(4 ganger – pause i vinterferien uke 8)
Møtested: Oppmøte ute ved Bølgens hovedinngang
Kurspris: 1200 kr
Plasser: 10
Instruktør: Øyvind Kvernen

11. februar - 11. mars 2021Kurs i Løpeteknikk med Øyvind Kvernen

På kurset lærer du øvelser, samt får kunnskap om teknikker som kan gjøre deg til en bedre og mer økonomisk løper. Det blir fokus på gode hjelpeøvelser og riktig bruk av armer, hofte og overkropp samt optimal stegfrekvens.

Det blir personlig oppfølging i grupper inndelt etter nivå. Her vil alle ha mye å lære. Vi starter med lett oppvarming og teknikkøvelser.

Deretter blir det en hoveddel med intervaller. Den vil bli bestående av motbakkeløping og nedoverbakkeløping.

Avslutningsvis demonstrerer vi gode styrkeøvelser for løpere.

Følgende er inkludert:

Innføring i god løpeteknikk, treningsformer, intensitetsstyring. Tilbakemelding og korrigering i teknikk og bevegelser fra kursleder. Avslutningsøvelser (tøying og skadeforebyggende tiltak).

Kurset går over 4 uker, med pause i vinterferien (uke 8).

Oppmøte utenfor Bølgens hovedinngang.

Påmelding her

Instruktør Øyvind Kvernen

Øyvind Kvernen har drevet med løpeteknikk kurs rundt i Norge de siste 10 årene. Han er en aktiv løper selv og deltar på løp fra 5 til 21 km. Øyvind er opptatt av at man skal trene hele kroppen!

Han er 48 år og kommer fra Frei utenfor Kristiansund. Den idrettslige bakgrunnen startet med fotball og friidrett i tenårene hvor han spilte aktivt sammen med kjente landslagsspillere som Solskjær.

Bølgen bad & aktivitetssenter er i full drift!

Vi fortsetter med forhåndsbooking til treningssenteret i helger og etter kl. 15 hverdager, og det er påmelding til alle gruppetimer
Det er ikke lenger nødvendig å booke tid i badet (noe ventetid må påregnes hvis det blir fullt).

Bølgen informerer:
Terapibassenget er stengt for publikum inntil videre pga. mekanisk del som er i stykker. Ny del må produseres og blir erstattet så fort som mulig. Vi forventer at minimum uke 8 går med.
Bølgebassenget er varmet opp til 32 grader som et alternativ. Sjekk bassengtimeplanen for reserverte tider i bølgebassenget.

NB! Vi minner om at alle må ta ansvar og følge nasjonale og lokale retningslinjer for sin kommune, og ikke benytte andre kommuners åpne tilbud som er koronastengt i egen kommune.