Kurs Løpeskolen - Bølgen bad & aktivitetssenter

LØPESKOLEN

Tidspunkt: 26. august, 2., 9.,  16. og. 23. september
Kursdager: mandager
Møtested: oppmøte ute ved Bølgen hovedinngang
Kurspris: 250 kr
Plasser: 12
Instruktør: Nina Jensen Dobloug

26. august til 23. september5 UKERS KURS - NYBEGYNNER

Dette er et femukers løpekurs der vi har mål om at alle klarer å jogge fem km på skogssti! Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å komme i gang med å jogge, men som synes det er vanskelig å starte på egenhånd! Vi begynner i det små med å gå/småjogge en fem km løype i Seierstensmarka. Vi vil jobbe med løpeteknikk og motivasjon og det som skal til for å ha det gøy og finne løpegleden!
Kurset koster 250 kroner, meld deg på her. Oppstart er mandag 26. august. Møt opp kl. 19 utenfor hovedinngangen til Bølgen!

Kurset passer for alle, men du må kunne gå/småjogge fem km. 

 

Du booker plass og betaler i vår nettbutikk via knappen under eller i vårt kundesenter på Seiersten bad.

Påmelding her

Instruktør Nina Jensen Dobloug

Tekst

Søknad om plass på baby- og småbarnsvømming 3 måneder-8 år

Søknad om plass i Bølgen livredningsklubb for svømmedyktige fra 8 år. Før påmeldingen til våre kurs, har vi behov for litt opplysninger om barnet ditt.
Kurset krever svømmedyktighet


VALG AV DAG

Mandag


TirsdagOnsdagAlle dager passer

Informasjon

Når vi har mottatt søknaden, plasseres barnet i gruppe med andre barn på samme alder/nivå, hvis det er plass. Dere mottar i såfall e​n e-post fra oss med link til påmelding/betaling til denne gruppen, som må besvares innen fristen for å sikre plassen. Vi tar kontakt om det skulle være behov for ytterligere informasjon
NB! I livredningsklubben er barna aktive i vannet uten voksen deltakelse.

Viktig informasjon fra Bølgen:

Den 28. og 29. november 2019 stenger vi badet, kafeen og barnepassen for grundig renhold, opplæring og beredskapsøvelser.

Renhold og sikkerhet er viktig for Bølgen og vi er pålagt å holde øvelser og inspeksjoner av utstyr jevnlig, for å ivareta sikkerheten best mulig.
Vi beklager de ulempene det medfører, men håper på forståelse for at det er viktig å ha et rent anlegg og beredskap som fungerer.

Treningssenteret og Frognhallen er åpent som vanlig.