Kurs i vann for barn - Bølgen bad & aktivitetssenter

KURS I VANN FOR BARN

VELKOMMEN TIL VÅRE KURS I VANN FOR BARN!

Vi har flere kursløp; babysvømming og småbarnsvømming for barn mellom 6 måneder – 8 år, samt Bølgen Livrednigsklubb for svømmedyktige barn fra 8 år. Våre kurs følger konseptene til Norges Livredningsselskap.

For baby- og småbarn er kurstiden er 30 minutter  (45 min for de eldste barna). Kursene arrangeres tirsdager og lørdager. Livredningsklubben varer i 60 minutter og arrangeres mandager og onsdag.

Les mer om kursene under og det kan søkes om plass på høstens kurs fra xx. juni.

Varighet: 30 minutter
Antall kursdager:
 kommer
Kurspris:  kommer
Plasser: 12
Instruktør: Beate Næss

Dato-datoBABYSVØMMING, 3 måneder - 2 ÅR

Babysvømming, et vanneventyr! Vi skaper et miljø der foreldre og barn føler trygghet, har bevegelsesfrihet og harmoni.

Babysvømming handler om lek, glede, fortrolighet og samvær mellom baby og foreldre/foresatt, og mellom andre småbarnsfamilier. Aktivitetene tilpasses etter barnets alder og modning.

Vi legger vekt på at foreldre og instruktør samarbeider om å gi barnet de beste forutsetninger for utvikling. Barnet er hele tiden i fokus og skal trives og ha det bra i vannet. I timen vil alltid én forelder/foresatt være sammen med babyen i vannet.

Åpner for påmelding i juni

Varighet: 30 minutter (45 minutter for de eldste barna)
Plasser: 12
Instruktør:
Beate Næss
Kurspris: kommer

Dato-datoSMÅBARNSSVØMMING, 2 – 8 ÅR

Småbarnsvømming er en organisert vannaktivitet for barn fra 2-8 år. Gruppene er aldersinndelt og det er en naturlig overgang fra babysvømming, men det er ingen forutsetning at barnet har deltatt på babysvømming. Én forelder/foresatt deltar med barnet i vannet.

Lek og sang/regler er vårt redskap til å lære barna å mestre vannet. Vi bruker barnets egen nysgjerrighet og det sosiale miljøet i gruppen til å oppmuntre til aktivitet. Det er rom for stor bevegelsesfrihet innenfor trygge rammer.

Innholdet i kursene styres i forhold til barnas alder og modning. Vi har som mål at barnet skal utvikle mest mulig selvstendighet. Bli trygge, men også ha respekt for faremomentene i vannet. Vi har fokus på selvberging og livredning, samt bedre teknikken i vannet. Vi har det gøy sammen med masselærerike aktiviteter som føles som en lek!

Åpner for påmelding i juni

Varighet: xx minutter
Antall kursdager:
 kommer
Plasser: 12
Instruktør:
Beate Næss
Kurspris:  kommer

Dato-datoBØLGEN LIVREDNINGSKLUBB , SVØMMEDYKTIG FRA 8 ÅR

Bølgen Livredningsklubb! Vi har som mål at kursene skal holde høy kvalitet, samt at trivsel skal være i fokus! Dette er et alternativ til tradisjonell svømmetrening. Vi legger stor vekt på det sosiale miljøet i gruppen, og opprettholder gleden ved å være aktiv i vann. Aktivitetene har elementer av selvberging og livredning, hindersvømming og «stafetter». Fokus er å utvikle gode ferdigheter på alle områder i vannet. Lek og gøy som avslutning på timen. Deltakelse krever at barnet er svømmedyktig og alder fra 8 år.

Åpner for påmelding i juni

Alle som søker på plass på kursene vil bli informert om barnet har fått tildelt plass eller ikke, samt motta mer informasjon om kurset via e-post. Normalt skjer hovedopptaket i første halvdel av juni og i første halvdel av desember.

Påmeldingen er bindende. Ønsker du likevel ikke å benytte deg av plassen etter dette må du uansett betale for kurset. Refusjon skjer kun ved legeerklæring etter alvorlig sykdom eller død i nærmeste familie.

Ønsker du å slutte etter vårsemesteret må du sende skriftlig oppsigelse innen 15. mai. Sier du opp plassen etter denne datoen må du uansett betale for det kommende semesteret. Ønsker du å slutte etter høstsemesteret må du sende skriftlig oppsigelse innen 1. desember. Sier du opp plassen etter denne datoen må du uansett betale for det kommende semesteret.

Spørsmål sendes per e-post til kurs@bolgenbad.no

NB! Vi vil forsikre oss om at barna kommer i riktig gruppe både i forhold til det sosiale miljøet og ferdighetene det har. Kursinstruktør vil derfor plassere barna i grupper på valgt dag. Vi tar også kontakt dersom det er behov for flere opplysninger.

Beate Næss,
Treningsansvarlig Bad, Bølgen bad & aktivitetssenter

Bakgrunn som hovedinstruktør og praksisinstruktør i Baby- og småbarnsvømming. Instruktør i vannaerobic, førstehjelp og livredning. Instruktør på treningssenter. Tidligere aktiv svømmer og utdannet førskolelærer. Beate har jobbet med svømmeopplæring siden 1989 og på fulltid siden 2000. Nå er hun også en del av Bølgen teamet og er med på å utvikle tilbudet for store og små i bassengene.