Kurs Gravide-yoga - Bølgen bad & aktivitetssenter

Yoga for gravide

KURS

Tidspunkt: 31. januar – 14. mars 2022
Kursdager: Mandager kl. 18.00-19.00, 6 ganger
Kurspris: kr 1680,-
Plasser: 10 (min. 4) deltakere
Lærer: Vigdis Hagen

Oppstart i uke 5 2022YOGAKURS FOR GRAVIDE

Et kurs i Yoga for gravide inneholder en blanding av både fysiske og mentale teknikker; fysiske yogaøvelser, bekkenbunnsøvelser, pusteøvelser og avspenning. Man arbeider også med å styrke evnen til å takle smerte. Man styrker motet og lysten til å føde et barn og evnen til å gi seg hen til fødselsprosessen.

For den gravide er det viktig å skape ro og rom for opplevelsen av sin graviditet og for samværet med det ufødte barnet.

* Helst unngå å spise noe 2 timer før timen*

Kurset krever ingen forkunnskaper. Noen av deltagere har aldri vært bort i yoga før, mens andre har mye erfaring. Dette kurset er såpass spesialisert at du kan følge godt med uansett. 

NB! Vi forutsetter minimum fire deltakere påmeldt for at kurset blir gjennomført.

Påmelding
Yogainstruktør Vigdis Hagen

Yogalærer Vigdis Hagen

Vigdis er utdannet ved Yogalærerskolen i Norge, en grundig og dyptgående utdannelse som tar for seg den klassiske yogaens mangfold, en utdannelse som går over 3,5 år. I tillegg har hun en ett års spesialutdannelse innen gravideyoga fra 2005, og flere fordypningskurs i etterkant av utdannelsen. Hun jobbet i flere år som yogalærer og gravideyogalærer ved Yogaskolen i Oslo. De siste 19 årene har hun holdt egne kurs i Drøbak og Oslo.

Bølgen er åpen! Følg lenken til oppdatert nyhetssak med informasjon!

Sklia er dessverre stengt inntil videre.