Kurs Gravide-yoga - Bølgen bad & aktivitetssenter

Yoga for gravide

KURS 1

Tidspunkt: 11. januar til 15. februar 2021
Kursdager: Mandager kl. 18.00-19.00 – 6 ganger
Kurspris: kr 1800,-
Plasser: 10 (min. 4) deltakere
Lærer: Lara Janine Mordt

Oppstart uke 37 og 45 i 2020, og uke 2 i 2021YOGAKURS FOR GRAVIDE

Et kurs i Yoga for gravide inneholder en blanding av både fysiske og mentale teknikker; fysiske yogaøvelser, bekkenbunnsøvelser, pusteøvelser og avspenning. Man arbeider også med å styrke evnen til å takle smerte. Man styrker motet og lysten til å føde et barn og evnen til å gi seg hen til fødselsprosessen.

For den gravide er det viktig å skape ro og rom for opplevelsen av sin graviditet og for samværet med det ufødte barnet.

* Helst unngå å spise noe 2 timer før timen*

Kurset krever ingen forkunnskaper. Noen av deltagere har aldri vært bort i yoga før, mens andre har mye erfaring. Dette kurset er såpass spesialisert at du kan følge godt med uansett. 

NB! Vi forutsetter minimum fire deltakere påmeldt for at kurset blir gjennomført.

Pga. restriksjoner vi ble pålagt for å kunne gjenåpne, utsetter vi oppstart for kurset.
Påmelding stengt

Yogalærer Lara Janine Mordt

Lara er født og oppvokst i Zimbabwe og flyttet til Norge i 2010. Hun har to barn, bor i Drøbak og jobber til daglig i Bølgen-administrasjonen. Et yogakurs i 2005 vekket nysgjerrighet for yoga siden det hjalp henne med en plagsom kneskade. Ett år senere begynte hun yogastudier i Western Australia på The Yoga Space.

Lara har praktisert Ashtanga yoga siden 2006, og har undervist i 13 år. Hun har praktisert med Sri K. Pattabhi Jois og andre anerkjente lærere som Sharath Rangaswamy Jois, Saraswathi Jois, Jean Bryne og Rob Schultz. Hun underviser i mange typer yoga – hatha, vinyasa, ashtanga, yoga for barn og gravide blant annet.

Lara mener at yoga gir mye mer enn bare fysisk trening. De ulike meditasjonene skaper en balanse i kropp og sjel og hun synes det er en sann glede å lære bort yoga til andre.

Bølgen informerer:
Bølgen-appen og booking på nett vil være ute av drift fra kl. 07.00 tirsdag 28. september pga oppdatering av systemet.
På- og avmelding til gruppetimer må foretas i for- eller etterkant. Vi kan kun motta betalinger via Vipps 119737 så lenge dette varer.