Kurs Crawl for voksne - Bølgen bad & aktivitetssenter

Crawl for voksne

Kurs 1
CRAWL Nybegynner

Oppstart: 5. oktober 2020
Kursdager: Mandager kl. 18.30-19.30 – 6 ganger
Plasser: 10 (min 6) deltakere
Lærer: Beate Næss
Kurspris: Se «Viktig informasjon» lenger ned på siden

Kurs 2
CRAWL Nybegynner

Oppstart: 13. oktober 2020
Kursdager: Tirsdager kl. 10.30-11.15 – 6 ganger
Plasser: 10 (min 6) deltakere
Lærer: Beate Næss
Kurspris: Se «Viktig informasjon» lenger ned på siden

Kurs med oppstart 5. og 13. oktober 2020Nybegynnerkurs crawl for voksne

Lær riktig crawl-teknikk og få mer glede av svømmingen!

Svømming blir morsommere med riktig teknikk. Nå kan du få hjelp til å finpusse på crawl-teknikken din, eller lære deg å svømme crawl hvis du aldri har lært dette før. Det er maks ti deltakere på hvert kurs så alle får god personlig oppfølging.

NB! Vi forutsetter minimum seks deltakere påmeldt for at kurset blir gjennomført.

Viktig informasjon - les nøye!

Påmelding:

  • Påmelding til kursene via knappene under hvert kurs (vi anbefaler å benytte PC/Mac ved påmelding, og ikke mobil), eller fra Bølgen-appen.
  • Er du kunde fra tidligere er det viktig at du først logger deg inn på din side!
  • Betaling for kurs som foregår i badet ved Bølgen bad & aktivitetssenter er todelt og består av selve kursprisen kr 990,- + inngang til Bølgen bad. Kursprisen betales ved påmelding til kurset. Inngangsprisen betales i form av medlemsabonnement, årskort, klippekort eller enkeltbillett som må løses før kursstart.

Refusjon: 

  • Påmeldingen er bindende. Kun ved legeerklæring etter alvorlig sykdom eller død i nærmeste familie kan betalt plass sies opp, og gjenstående beløp minus et administrasjonsgebyr på 300 kroner refunderes.
  • Hvis kurset må innstilles pga uforutsette hendelser, vil vi tilbakebetale gjenværende antall ganger av kursprisen minus et administrasjonsgebyr på 300 kroner.
  • Ved påmelding etter at kurset har startet blir kursprisen antall gjenværende ganger pluss et administrasjonsgebyr på 300 kroner.

Annet:

  • Dersom kurset dere ønsker å delta på er fullt, og du ønsker å stå på venteliste kan dere gjerne ta kontakt med beate.ness@bolgenbad.no
  • Bølgen bad & aktivitetssenter tar forbehold om å kunne avlyse kurs med for få deltakere.

Spørsmål sendes per e-post til  bolgen@bolgenbad.no

Beate Næss, treningsansvarlig Bad, Bølgen bad & aktivitetssenter

Bakgrunn som hovedinstruktør og praksisinstruktør i Baby- og småbarnsvømming. Instruktør i vannaerobic, førstehjelp og livredning. Instruktør på treningssenter. Tidligere aktiv svømmer og utdannet førskolelærer. Beate har jobbet med svømmeopplæring siden 1989 og på fulltid siden 2000. Hun er en del av Bølgen teamet og er med på å utvikle tilbudet for store og små i bassengene.

 

NB! Mulig ventetid for å komme inn i badet:
Pga koronasituasjonen kan vi kun slippe inn 200 personer av gangen i badet. Det kan dermed oppstå ventetid når det er fullt. Vi oppretter ved behov køordning etter første-mann-til-mølla-prinsippet. Vi må også begrense antall personer samtidig i garderoben og i øvrig anlegg.