Kurs Bli en bedre løper

Kurs: Bli en bedre løper med Quincy

Et kurs for for deg som har løpt mye eller lite. Og deg som har vært borte lenge fra løpingen.

Kursdatoer kommer.

Antall ganger: 6

Tidspunkt:
Fredager 
kl. 16.30-17.30

Antall deltakere:
12 (min. 4)

Lokasjon:
Seiersten stadion – utendørs

Pris:
Kr 1990

«Bli en bedre løper» er programmet for deg som har løpt mye eller lite. Og for deg som har vært borte fra løpingen en tid. Vi tilpasser kursets innhold til deltakerne og ivaretar deg på det nivået du er.

Målet med kurset er derfor at du skal bli en sprekere og bedre trent utgave av deg selv, ved å lære deg gode løpeteknikker, gode øvelser og hvordan holde motivasjonen ved like.

Trening er ferskvare og det er ofte først etter noen uker med trening at den gode følelsen kommer tilbake. Med Quincys 6-ukers kurs så vil du lære nye metoder, teknikker og ikke minst hvordan man «bygger» opp økter over to til seks måneder. Du vil også lære noen av de beste øvelsene Quincy brukte da han var aktiv toppløper.

Kurset vil lære deg å unngå for monoton og hard belastning på kropp, muskler og skjellet. Mange opplever at trening og løping er et ork. Mange går også i den fellen at de vil for mye, for fort, og da vil ofte skader komme snikende og hindre videre utvikling. Dette kan man unngå med små justeringer, som forebygger skader og holder motivasjonen på topp.

Kurset vil i sin helhet foregå på løpebanen på Seiersten Stadion. Kle deg etter været.
Vel møtt til kurs!!

Instruktør er Quincy Douglas

NB! Vi forutsetter minimum fire deltakere påmeldt for at kurset blir gjennomført.

Cropped image of  runner on competitive running

NB! Påmeldingen er bindende. Kun ved legeerklæring etter alvorlig sykdom eller død i nærmeste familie kan betalt plass sies opp, og gjenstående beløp minus et administrasjonsgebyr på 300 kroner refunderes.

Velkommen til Bølgen Bad

Som gjest i badet kan du la dagsformen bestemme, uansett om du ønsker å svømme på egenhånd, trene i gruppe, gå kurs eller bare nyte badstuene.