Kurs AquaMix

AquaMix-kurs

Oppstart:
Uke 3, 2023

Antall kursdager:
15

Antall deltakere:
20 (min. 8)

Basseng:
Terapibassenget

Treningsglede i vann

En kombinasjon fra våre ulike gruppetimer i vann!

Dette er et tilbud hvor vi kombinerer det beste fra våre ulike gruppetimer i vann. Et skikkelig Kinder-egg hvor instruktør kan variere vannhøyde, og bruke elementer fra
Aqua-hit, Aqua-Sirkel, Aqua-trim og Aqua-dypvann.

Vanntrening er forebyggende mot mange muskel- og skjelettplager, og brukes ofte til rehabilitering etter plager og skader. Øvelsene som blir brukt i vannet vil gi stabilitet, balanse, bevegelighet og styrke. Vi utnytter den naturlige motstanden i vannet slik at treningseffekten blir veldig bra, samtidig er den skånsom for leddene. Timen gjennomføres i vårt terapibasseng med 34 grader.

NB! Vi forutsetter minimum åtte deltakere påmeldt for at kurset blir gjennomført.

Les all VIKTIG INFORMASJON om påmelding, pris, betaling og annen viktig informasjon på hovedsiden for kursene før du går til påmelding! 

Kurs i vann - AquaMix
AquaMix

Mandager kl. 10.00-11.00
Instruktør Grethe Tenden

NB! Det er fortsatt ledige plasser på vårens kurs hvis du ønsker «fast plass». 
Du betaler for gjenværende ganger. 
PÅMELDING: Bestill din plass på e-post: bolgen@bolgenbad.no!
 
Du kan også delta sporadisk ved å kjøpe dropin-billett til kurset i resepsjonen før kurset, pris kr 150 + inngangsbillett/abonnement til badet. (Kvittering for kjøp av drop-in medbringes til instruktøren.)

Velkommen til Bølgen Bad

Som gjest i badet kan du la dagsformen bestemme, uansett om du ønsker å svømme på egenhånd, trene i gruppe, gå kurs eller bare nyte badstuene.