Gongbad med dybdeavspenning - Bølgen bad & aktivitetssenter

Gongbad med dybdeavspenning

Når: Lørdag 16. mars kl.11.40 og kl. 13.15
Hvor: Bølgen bad & aktivitetssenter, yogasalen
Instruktør: Aud Anita Hansen
Pris: Kr 250

Litt om Yoga Nidra og Gongbad  

Yoga Nidra kan gi dyp avspenning, og frigjøre fysiske, tanke og følelsesmessige blokkeringer, minske, redusere tankekjør. Et avslappet sinn gir blant annet økt konsentrasjon og fokus.
Du ligger i en god hvilestilling på matte, med pledd og gjerne støtte under knærne, for å ta ekstra godt vare på ryggen. Du guides inn i dyp hvile og avspenning. Ha gjerne på deg litt ekstra klær, varm genser, tykke sokker osv., for å unngå å bli kald.

Gongavspenningen mottar du lydene og vibrasjonene fra gongene, syngebollene, koshiklokkene. Gongene regnes som hellige instrumenter som vibrerer og innehar alle vibrasjonene i universet. Lydmassasjen virker på cellenivå, og kan løse opp i blokkeringer på alle plan, i kropp og sinn.
Målet med gong bad er å gi slipp på stress, gi seg over til vibrasjonene av gongen, og la lydbølger ta deg med på en reise i din egen kropp. Gong bad øker energiflyten i kroppen, og derved styrker det kroppens evne til å balansere seg selv, gi klarere tanke og et høyere bevissthetsnivå (Benton, Metab 2014).

Ved graviditet kontakt instruktøren.

NB! Påmelding er bindende. Kun ved legeerklæring etter alvorlig sykdom kan beløpet refunderes.

Velkommen til Bølgen Bad

Som gjest i badet kan du la dagsformen bestemme, uansett om du ønsker å svømme på egenhånd, trene i gruppe, gå kurs eller bare nyte badstuene.