Gongbad med dybdeavspenning

Når: Lørdag 27. mai kl. 11
Hvor: Bølgen bad & aktivitetssenter, yogasalen
Instruktør: Aud Anita Hansen
Pris: Kr 200

Litt om Yoga Nidra og Gongbad 🙏💕 

Yoga Nidra kan gi dyp avspenning, og frigjøre fysiske, tanke og følelsesmessige blokkeringer, minske, redusere tankekjør. Et avslappet sinn gir blant annet økt konsentrasjon og fokus.
Du ligger i en god hvilestilling på matte, med pledd og gjerne støtte under knærne, for å ta ekstra godt vare på ryggen. Du guides inn i dyp hvile og avspenning. Ha gjerne på deg litt ekstra klær, varm genser, tykke sokker osv., for å unngå å bli kald.

I Gongavspenningen mottar du lydene og vibrasjonene fra gongene, syngebollene, koshiklokkene. Gongene regnes som hellige instrumenter som vibrerer og innehar alle vibrasjonene i universet. Lydmassasjen virker på cellenivå, og kan løse opp i blokkeringer på alle plan, i kropp og sinn.
Målet med gong bad er å gi slipp på stress, gi seg over til vibrasjonene av gongen, og la lydbølger ta deg med på en reise i din egen kropp. Gong bad øker energiflyten i kroppen, og derved styrker det kroppens evne til å balansere seg selv, gi klarere tanke og et høyere bevissthetsnivå (Benton, Metab 2014).

Velkommen til Bølgen Bad

Som gjest i badet kan du la dagsformen bestemme, uansett om du ønsker å svømme på egenhånd, trene i gruppe, gå kurs eller bare nyte badstuene.