Bølgen Bad - bad for alle | Bølgen bad & aktivitetssenter | Drøbak

Sommer på Bølgen!

Velkommen til Bølgen bad & aktivitetssenter i Drøbak!

Vi ønsker deg varmt velkommen til Bølgen og Drøbak!

Bølgen bad har fire fantastiske bassengområder som blant annet inneholder 25 meters idrettsbasseng med stupetårn på 5, 3 og 1 meter, tredelt barnebasseng, opplærings-/terapibasseng, 72 meter lang sklie og bølge-/motstrømsbasseng.
Bølgen treningssenter er stort og moderne og byr i tillegg til alle apparatene på gruppetimer med dyktige og inspirerende instruktører.
Bølgen kafé tilbyr god og hjemmelaget mat, og kan blant annet skilte med kjempegod italiensk pizza laget helt fra bunnen av!

Hjemme i ferien eller på hytta i Drøbak og omegn? Ta treningen på Bølgen treningssenter for kun kr 249 for en uke eller for kr 699 med et 30-dagers kort!

Klikk på bildene for å se bildekaruseller!

25 meters basseng

Idrettsbassenget vårt er 25 meter langt og har 8 svømmebaner. Bassenget holder 28 grader.
I sommerukene vil den populære oppblåsbare hinderløypa, Wibiten, eller volleyballbanen være på vannet!

Eget barneområde

I barneområdet er det tre barnebasseng tilpasset de aller minste. Her finner du en liten vannsklie og fargerike lekefigurer som barna elsker, og i vannet er det ca. 32 grader.

Opplærings-/terapibasseng

I egen avdeling av anlegget finner du vårt opplærings-/terapibasseng. Her er vanntemperaturen ca. 34 grader og vanndybden kan tilpasses forskjellige formål. Det er også tilrettelagt for alle brukere med rampe og heis for rullestol. Her skal det være en rolig atmosfære, men barna er velkomne i følge med voksne.

Stupetårn

I forbindelse med idrettsbassenget har vi et stupetårn på 1, 3 og 5 meter. Her kan dere hoppe, stupe eller dødse!

Vannsklie

I badet har vi også vannsklie! 72 meter moro for både store og små! Her kan dere konkurrere om bestetiden!

Bølge-/motstrømsbasseng

Bølger er gøy! I bølgebassenget kan du oppleve bølger av varierende høyde og bassenget holder ca. 30 grader. Når bølgene går er det kun svømmedyktige personer som kan være i bassenget. Bassenget kan også kjøre motstrøm så her kan du la strømmen ta deg med rundt i bassenget eller kanskje du klarer å svømme imot?

Velvære

I badet finner du også behagelige velværeområder med badstuer i tillegg til kaldkulp og boblebad (ca. 37 grader).

Treningssenter 1500x1125

Bølgen treningsenter 

Bølgen treningssenter finner du i andre etasje av anlegget. Her er det store, flotte saler med moderne utstyr. Vi har også en rikholdig gruppetimeplan.

Kafe 1500x1125

Bølgen kafé

Bølgen kafé kan by på god, hjemmelaget mat og mye godt. Du har tilgang til disken fra badet og i tillegg til selve kafeen er det et koselig kaféområde ved bassengene. Det er også utgang til terrasse der du kan ta med maten hvis sola skinner!

Oppleve mer i Drøbak

Når du først er i området anbefaler vi turen ned til sentrum av søndagsbyen Drøbak. Byen kan friste med trivelig trehusbebyggelse, koselige spisesteder, akvarium, fine søndagsåpne butikker og nydelig kystlinje .

Drøbak Akvarium viser deg Oslofjordens rike dyreliv på nært hold. I Akvariet er det hele 14 akvarier, to store tanker og et berøringsbasseng med ulike typer dyr fra havet.

Oscarsborg Festning ligger som en perle midt i Drøbaksundet, med fergeavgang hver dag hele året fra Drøbak. I sommerhalvåret er Oscarsborg tilrettelagt for barnefamilier, natur-, kultur- og historieinteresserte. Fergeturen fra Drøbak tar ca. fem minutter.

Et steinkast fra Bølgen bad & aktivitetssenter finner du også en helt ny skatepark18-hulls golfbane, Veisvingbatteriet og Seiersten skanse, Follo museum og Seierstensmarka.

🌼 Velkommen til Bølgen! 
Nå er vi tilbake med ordinære åpningstider!