Bølgen Bad - bad for alle | Bølgen bad & aktivitetssenter | Drøbak

Sommer på Bølgen!

Velkommen til Bølgen bad & aktivitetssenter i Drøbak!

Velkommen til Bølgen bad & aktivitetssenter i badebyen Drøbak!

Bølgen bad har fire fantastiske bassengområder som blant annet inneholder 25 meters konkurransebasseng med stupetårn på 5, 3 og 1 meter, tredelt barnebasseng, opplærings-/ terapibasseng, 72 meter lang sklie og bølge-/motstrømsbasseng.
Bølgen treningssenter er stort og moderne og byr i tillegg til alle apparatene på gruppetimer med dyktige og inspirerende instruktører.
Bølgen kafé tilbyr god og hjemmelaget mat, og kan blant annet skilte med kjempegod italiensk pizza laget helt fra bunnen av!

NB! Vi må pga smittevernshensyn begrense/styre antallet personer både i badet og på treningssenteret, noe som ved stor pågang kan føre til ventetid for å komme inn.

I perioden 21. juni til 15. august kan du kjøpe Bølgen sommerferiepass med gyldighet i 7 påfølgende dager! LES MER HER >

Klikk på bildene for å se bildekaruseller!

Konkurransebasseng

Idretts-/konkurransebassenget vårt er 25 meter langt og har  8 svømmebaner. Bassenget holder 28 grader.
Fra tid til annen blåser vi opp og legger ut den populære hinderløypa – Wibiten, følg med på FB når den er på plass!

Barnebasseng

Barneområdet i hallen er delt med tre barnebasseng tilpasset de aller minste. Her finner du en liten akesklie og fargerike lekefigurer som barna elsker, og i vannet er det 32 grader.

Opplærings-/terapibasseng

I egen avdeling av badet finner du vårt opplærings-/terapibasseng. Her er vanntemperaturen 34 grader og bunnen kan stilles til forskjellige dybder til forskjellige formål. Det er også tilrettelagt for alle brukere med rampe og heis for rullestol. Her skal det være en rolig atmosfære, men barna er velkomne i følge med voksne.

Stupetårn

I forbindelse med konkurransebassenget hav vi et stupetårn på 1, 3 og 5 meter for de aller tøffeste. Hoppe, stupe eller døde!

Vannsklie

I badet har vi også vannsklie! 72 meter moro for både store og små! Her kan du konkurrere med venner om bestetiden!

Bølge-/motstrømsbasseng

Bølger er gøy! I bølgebassenget kan du oppleve bølger av varierende høyde og bassenget holder 30 grader.  (Kun svømmedyktige personer har adgang til bølgebassenget når bølgene går). Bassenget kan også kjøre motstrøm så her kan du la strømmen ta deg med rundt i bassenget eller kanskje du klarer å svømme imot?

Velvære

Badet har behagelige velværeområder med badstuer i tillegg til kaldkulp og boblebad (37 grader). Tilbudet vil være noe begrenset i tiden fremover for å forhindre smitteføring.

Treningssenter 1500x1125

Bølgen treningsenter 

Bølgen treningssenter finner du i andre etasje av anlegget. Her er det store, flotte saler med moderne utstyr. Vi har også en rikholdig gruppetimeplan.

Kafe 1500x1125

Bølgen kafé

Bølgen kafé kan by på god, hjemmelaget mat og snadder. Du har tilgang til disken fra badet og i tillegg til selve kafeen er det et koselig kaféområde ved bassengene. Det er også utgang til terrasse der du kan ta med maten hvis sola skinner!

Oppleve mer i Drøbak

Når du først er i området bør du ta turen ned til sentrum av søndagsbyen Drøbak. Byen kan friste med trivelig trehusbebyggelse, koselige spisesteder, akvarium, fine søndagsåpne butikker og nydelig kystlinje .

Drøbak Akvarium viser deg Oslofjordens rike dyreliv på nært hold. I Akvariet vil du finne hele 14 akvarier, to store tanker og et berøringsbasseng med ulike typer dyr fra havet.

Oscarsborg Festning ligger som en perle midt i Drøbaksundet, med fergeavgang hver dag hele året fra Drøbak. I sommerhalvåret er Oscarsborg tilrettelagt for barnefamilier, natur-, kultur- og historieinteresserte. Fergeturen fra Drøbak tar ca. fem minutter.

Et steinkast fra Bølgen bad & aktivitetssenter finner du også en helt ny skatepark18-hulls golfbane, Veisvingbatteriet og Seiersten skanse, Follo museum og Seierstensmarka.

14. juni til 16. august har vi sommeråpningstider!!

NB! Badesklien er dessverre stengt inntil videre.

Vi har ikke booking av tid i badeanlegget lenger!

NB! Pga. av smittevern må vi begrense antallet i badet, og det kan derfor bli noe ventetid på dager med mye besøk.

🌞 VELKOMMEN! 🌞