Foredrag og avspenning med gongbad - Bølgen bad & aktivitetssenter

Foredrag og avspenning med gongbad

Fredag 22. oktober kl. 18-20 ønsker lege, psykiater og forfatter, Jan Karlseng og Bølgens Aud Anita velkommen til foredrag og presentasjon av boken «Sjelen» + avspenning med gongbad.

Pris: kr 250,-

Bli med på Gongbad!
I Gongavspenningen mottar du lydene og vibrasjonene fra Gongene, syngebollene, koshiklokkene. Gongene regnes som hellige instrumenter som vibrerer og innehar alle vibrasjonene i universet. Lydmassasjen virker på cellenivå, og kan løse opp i blokkeringer på alle plan, i kropp og sinn.
Målet med gongbad er å gi slipp på stress, gi seg over til vibrasjonene av gongen, og la lydbølger ta deg med på en reise i din egen kropp. Gongbad øker energiflyten i kroppen, og derved styrker det kroppens evne til å balansere seg selv, gi klarere tanke og et høyere bevissthetsnivå

Påmelding HER >>>

Du er kanskje også intressert i dette?