Dødse-konkurranse på Bølgen og Drøbaksreka - Bølgen bad & aktivitetssenter

Dødse-konkurranse på Bølgen og Drøbaksreka

Drøbaksreka er et prosjekt på Bølgen bad i samarbeid med skolelosen. Målet er å gi et kult og annerledes aktivitetstilbud til ungdom som ikke deltar i den organiserte idretten, og å fremme dødsing

Våren 2021 ble det gjennomført et vellykket pilotprosjekt på Bølgen der åtte unge i forskjellig alder deltok på et kurs i dødsing. Kurset ble drevet av Anders Rox og Simen Fisk, to profesjonelle dødsere fra Norsk dødseforbund, og Bølgens to pådrivere og badevakter, Kim Strand og Ola Åfløydal.

Nå planlegges nye kurs. Selve dødsingen blir naturlig hovedfokuset, men vi trenger også noen som har lyst til å delta på siden. Det kan være oppgaver som å ta bilder, lage reportasjer fra selve kursingen og samarbeide med Underhuset på Bølgen. Vi ønsker å skape et team som i tillegg til instruktører og badevakter består av kursdeltakere og medvirkere.

Tiden er altså kommet til å melde din interesse for enten å delta på selve dødsekurset og/eller for om du ønsker å bidra til å løse andre oppgaver!

Send en e-post til Kim Strand (k.strand@yahoo.no) eller Ola Åfløydal (olaaf@online.no), eller ta en tur innom standen på arrangementet i badet 10. oktober, les mer under!

Dødse-arrangement i badet søndag 10. oktober kl. 14-17

Dødsekonkurranse kl. 15-16
Dødsekonkurranse med Anders Rox og Simen Fisk m/venner og deltakere fra Drøbaksreka.
Alle kan også delta! Påmelding i resepsjonen i høstferien og på stedet.

Stand «Bli kjent med Drøbaksreka» kl. 16-17
Besøk standen i badet for informasjon om prosjektet Drøbaksreka, og for evt. å melde interesse for deltakelse i prosjektet og dødsekurs for ungdom.

Pris
Pris for publikum som ikke bader er kr 100,-
Vanlig inngangspris i badet for de som bader mens showet pågår og for deltakere i konkurransen.

Du er kanskje også intressert i dette?