Dusj naken! - Bølgen bad & aktivitetssenter

Dusj naken!

DITT BIDRAG TIL GOD VANNKVALITET!

Klor i bassengvannet sørger for god vannkvalitet. Når det er mange bakterier eller mye såperester/hårprodukter i basseng vannet må det brukes mer klor til rensing – og klorlukten blir sterkere i badet! Det vil si at hvis du eller andre ikke dusjer og vasker seg godt eller ikke skyller av såpen og hårprodukter før badet, så «avslører» klorlukten dette – og bassengvannet blir mer forurenset og uhygienisk for alle. Derfor er det veldig viktig at alle dusjer nakne og bruker såpe på hele kroppen og i håret, samt skyller av all såpen før de bader! Og badetøyet må selvsagt også være rent og såpefritt!

Hvordan unngå klorlukt fra hud og hår etter badet?
Skyll deg godt i dusjen! Såpe er ikke nødvendig, men hvis du vil bruke såpe, vær klar over at gjenværende klor på huden vil reagere med såpen og gi klorlukt – altså skyll godt med rent vann før evt. innsåping!

VASK · SKYLL · BAD · SKYLL

Du er kanskje også intressert i dette?