Åpent treningssenter! - Bølgen bad & aktivitetssenter

Åpent treningssenter!

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til ÅPENT HUS i treningssenteret lørdag 5. og søndag 6. september med GRATIS inngang og trening!! Disse dagene har vi satt sammen et rikholdig og spennende program med gruppetimer både i sal, ute og i vann slik at du kan få teste og bli kjent med noe av tilbudet vårt! Dette blir en super anledning til å prøve studioet i treningssenteret og til å prøve ut gruppetimer – eller bare komme for å ta en titt og en prat med våre motiverende instruktører og PT-er!

«Førstemann til ­mølla»-prinsippet gjelder da det er maks 12 plasser per time. Påmelding til timene i sal og ute åpner fredag 4. september kl. 10.00 på web, app eller i resepsjonen. Vil du delta på en vanntime må du hente billett i resepsjonen fra tidligst to timer før aktuell time (det blir kun anledning til å delta på én av vanntimene per dag)!

Hjertelig velkommen til det beste stedet for helse og glede!

Se spesialgruppetimeplanen for helgen her (NB, det kan bli endringer – planen oppdateres fortløpende)!

NB: Det er kun gratis inngang i treningssenteret disse dagene, ikke i badet.

Vi minner om at det er 16-års aldersgrense i treningssenteret.

PS: Vi følger myndighetenes retningslinjer for å redusere faren for smittespredning. Vi må begrense antall personer samtidig i garderober og i anlegget forøvrig og det kan derfor oppstå ventetid om det blir fullt.

 

Du er kanskje også intressert i dette?