Bli medlem på Bølgen! - Bølgen bad & aktivitetssenter

Bli medlem på Bølgen!

Tilbake til hverdagen!

Aktivitet gir økt hverdagsglede – kjøp medlemsabonnement i august, få høstferiepasset 2020 på kjøpet!  

Alle som tegner nytt, løpende medlemsabonnement eller kjøper årskort i perioden 7. til 31. august,r med et betalingskort for Høstferiepasset 2020 på kjøpet! Passet er gyldig i sju påfølgende dager og gir ubegrenset bruk i senterets åpningstid i høstferien 2020. Selve passet er personlig, men du kan gi betalingskortet videre til en annen som kan hente ut passet og kose seg på Bølgen i høstfeien – kanskje sammen med deg! Velg mellom medlemsabonnement på treningssenteret og/eller i badet, med eller uten gruppetimer! 

Kjøp ditt medlemsabonnement HER eller i resepsjonen. Når du henter ditt adgangsarmbånd i resepsjonen får du med betalingskortet samtidig.

(NB! Pga koronasituasjonen må vi begrense antall personer i bad, treningssenter og garderober. Det kan dermed oppstå ventetid når det er fullt. 
Ved oppblomstring av smitte og evt. ny nedstenging av anlegget utgår høstfeirepasset som tillegg til abonnementet, og det gis ingen kompensasjon for betalingskort eller høstferiepass som ikke blir benyttet, uansett årsak.) 

 

Du er kanskje også intressert i dette?