Ny daglig leder på Bølgen - Bølgen bad & aktivitetssenter

Ny daglig leder på Bølgen

Vi har i dag gått ut med følgende pressemelding:

 Drøbak, 22.07.2020 

Styret i Drøbak Frogn Idrettsarena KF (Bølgen) har tilsatt Anita Stubberud Grøndahl som ny daglig leder etter Siv-Katrin Ramskjell. Stubberud Grøndahl er bosatt på Dyrløkke i Drøbak og er utdannet siviløkonom. 

Hun har bred og variert yrkesbakgrunn, både lokalt og i Oslo-baserte virksomheter. Anita forvalter i dag eiendom med egen kundeportefølje og prosjekter. Hun jobber bl.a med kommunikasjon til leietakere og nærmiljø for Økern Portal som er landets største byggeprosjekt akkurat nå. Hun var tidligere senterleder for Bekkestua Senter. Fra 2007 til 2012 var Stubberud Grøndahl daglig leder i Spenst Drøbak (Nå Family Sports Club) og hadde før det flere ledende stillinger i IDÉ House of Brands. 

Hun har og har hatt flere styreverv, bl.a i DFI/Fotball. 

Anita Stubberud Grøndahl får en årslønn på kr 950.000 og pensjon etter kommunens regler. Dette er på nivå med dagens leder. Hun begynner senest 1. november. Styret har engasjert midlertidig ledelse i perioden fram til hun kan tiltre. 

– Jeg ser veldig frem til å komme i gang og til å bli bedre kjent med ansatte, organisasjon og samarbeidspartnere. Jeg vil bruke min erfaring fra både eiendom- og treningsbransjen til å videreutvikle Bølgen, sier Stubberud Grøndahl. 

– Styret er svært tilfreds med at Anita har sagt ja til å lede foretaket. Anita har bred erfaring som næringslivsleder, hun har et sterkt engasjement for folkehelse og idrett og hun kjenner Frogn godt. Vi i styret har gjennom samtalene opplevd at Anita har en positiv tilnærming til de utfordringer hun sikkert vil møte i å lede en sammensatt virksomhet, sier styreleder Alf Hildrum. 

For nærmere opplysninger:
Styreleder Alf Hildrum, 4118 9010
Anita Stubberud Grøndahl 9246 4748 

Du er kanskje også intressert i dette?

Bad og tren på Bølgen