Siv-Katrin Ramskjell slutter som daglig leder - Bølgen bad & aktivitetssenter

Siv-Katrin Ramskjell slutter som daglig leder

Pressemelding fra Drøbak Frogn Idrettsarena KF – Drøbak, 26.05.2020 

Siv-Katrin Ramskjell slutter som daglig leder på Bølgen 

Siv-Katrin Ramskjell har sagt opp sin stilling som daglig leder i Drøbak Frogn Idrettsarena KF. Hun slutter i siste del av august for å starte i en ny lederjobb som salg- og markedsdirektør for det spennende biomarine selskapet Calanus AS. Et selskap som produserer og selger biomarine oljer og som har store planer for ekspansjon av sin virksomhet internasjonalt de kommende årene. 

– Dette er virkelig en spennende mulighet for meg, med nye utfordring innen et område som har stor betydning for folkehelse. Det var likevel en tøff beslutning å ta da det har vært ekstremt motiverende å få lov til å jobbe på Bølgen med å etablere et så bredt og variert aktivitetstilbud for styrket folkehelse i Frogn. Jeg kommer til å savne alle de ansatte som har stått på i alle de tøffe situasjonene vi har vært igjennom, og de har alle gjort en helt fantastisk innsats for å gi befolkningen et godt tilbud, sier Ramskjell.   

Ramskjell har ledet virksomheten siden desember 2016 og i mesteparten av tiden under helt ekstraordinære vanskelige forhold. Oppstarten av Bølgen ble som kjent forsinket med halvannet år fra planlagt åpning, og etter bare vel et halvt års drift måtte hele anlegget stenges nå i vår på grunn av smittesituasjonen.   

Styreleder Alf Hildrum sier at anlegget og bedriften nå er godt rigget for å gjenoppta virksomheten så snart myndighetene tillater det. – Det kan vi ikke minst takke Siv-Katrins engasjement, pågangsmot og store arbeidsinnsats for.  Hun har vist stø ledelse i svært skiftende omstendigheter, sier Hildrum. 

Styreleder opplyser at styret nå vil starte arbeidet med å rekruttere ny leder. 

  

Spørsmål kan rettes til:
Styreleder Alf Hildrum tlf. 411 89 010 
Daglig leder Siv-Katrin Ramskjell tlf. 901 94 149 

Du er kanskje også intressert i dette?

Bad og tren på Bølgen