Gjenåpning 15. juni - Bølgen bad & aktivitetssenter

Gjenåpning 15. juni

Til stor jubel fra alle oss på Bølgen presenterte regjeringen den 7. mai en plan for gradvis gjenåpning av samfunnet som også inkluderte treningssentre og badeanlegg.

Hva betyr dette for Bølgen? 

Fra vi fikk denne gode nyheten har vi på Bølgen jobbet intenst med å lage detaljerte planer for hvordan vi kan gjenåpne treningssenteret, badet og kafeen på Bølgen i tråd med myndighetenes smitteveiledere. Myndighetene har presisert at åpningene forutsetter at helsemyndighetene i samarbeid med bransjene har kommet fram til forsvarlige smitteverntiltak.

Dette har vi stor tro på, så vi planlegger derfor åpning av treningssenteret og badet f.o.m. 15. juni. Åpningen vil innebære at vi må følge de pålagte smitteverntiltakene. I praksis betyr dette eksempelvis at det blir strengere krav til maks antall personer i anlegget, avstand på én meter må kunne gjennomføres, egne regler for garderobebruk osv. Vi kommer tilbake med mer informasjon om hva dette betyr når veilederne foreligger.

Les vårt nyhetsbrev fra 15. mai 2020 her

Du er kanskje også intressert i dette?