Svøm deg til Malaga - Bølgen bad & aktivitetssenter

Svøm deg til Malaga

Det er blitt bestemt at kampanjen utsettes inntil videre slik at flere kan få muligheten til å svømme sine siste økter når svømmehallene begynner å åpne opp igjen. Det er ikke satt en ny dato for registrering da situasjonen er uklar. Vi følger med på retningslinjene som blir gitt fra myndighetene fremover.

Svøm langt er en nasjonal mosjonskampanje for alle. I løpet av årets tre første måneder skal vi svømme hele veien til Malaga – sammen! Målet med kampanjen er å skape gode mosjonsvaner hos befolkningen og motivere til å bruke svømmehallen som arena for fysisk aktivitet. Enten du er ung, gammel, funksjonsfrisk eller har noen ekstra utfordringer, er du velkommen til å delta.
La oss nå målet sammen!

Du registrerer deg ved å opprette en personlig bruker på svomlangt.no. Etter at kontoen er opprettet kan du enkelt legge inn antall meter du har svømt. Dette gjøres under «Mine økter».
Du velger selv hvor og når du vil svømme. Som bruker kan du også opprette og administrere flere deltakere, for eksempel for barna dine.

For å bli med i trekningen må du klare minimumskravene for klassen du deltar i. Oversikt over distansen du må svømme i de følgende klassene:

Deltakere fra og med året en fyller 14 år skal svømme 10.000 meter.
Deltakere til og med året en fyller 13 år skal svømme 2.500 meter.
For dem som har en funksjonsnedsettelse er målet 5.000 meter for voksne og 1.500 meter for barn.

Velkommen til å delta på «Svøm langt» her på Bølgen, og registrer dine timer på svomlangt.no!

Du er kanskje også intressert i dette?