Psykisk helse - Bølgen bad & aktivitetssenter

Psykisk helse

Vi ønsker velkommen til markering av Verdensdagen for psykisk helse tirsdag 8. oktober. Vi byr på et foredrag der vi ser på sammenheng mellom fysisk aktivitet og psykisk helse. De som ønsker kan også få en omvisning i bygget og det blir også kaffe og vafler så langt det rekker! Arrangementet holdes i treningssenteret i andre etasje, og varer fra kl. 12 til kl. 13. Ta turen til et hyggelig arrangement på Bølgen!

Du er kanskje også intressert i dette?

MELD DEG INN I BØLGEN-KLUBBEN!

Alle medlemmer i Bølgen-klubben får jevnlige nyhetsbrev, samt informasjon om gode tilbud fra oss.

Søknad om plass på baby- og småbarnsvømming 3 måneder-8 år

Søknad om plass i Bølgen livredningsklubb for svømmedyktige fra 8 år. Før påmeldingen til våre kurs, har vi behov for litt opplysninger om barnet ditt.
Kurset krever svømmedyktighet


VALG AV DAG

Mandag


TirsdagOnsdagAlle dager passer

Informasjon

Når vi har mottatt søknaden, plasseres barnet i gruppe med andre barn på samme alder/nivå, hvis det er plass. Dere mottar i såfall e​n e-post fra oss med link til påmelding/betaling til denne gruppen, som må besvares innen fristen for å sikre plassen. Vi tar kontakt om det skulle være behov for ytterligere informasjon
NB! I livredningsklubben er barna aktive i vannet uten voksen deltakelse.