Den store badedagen - Bølgen bad & aktivitetssenter

Den store badedagen

Den store badedagen 15. september 2019 bad

Målet med nasjonal badedag er å spre glede med bading og vannaktivitet for store og små! Vi på Bølgen ønsker å legge forholdene til rette og jobbe for å bedre svømmeferdighet og trygghet i vann gjennom lek og moro, og med det skape ekstra glede og begeistring!
Denne dagen er det halv pris på vanlig inngangsbillett til badet og vi arrangerer Wibit-konkurranse kl. 13.00! To og to konkurrerer i å ta seg raskest over hinderbanen! Medalje til de 50 første som deltar! Fortløpende påmelding ved bassenget.

Vi kan love strålende innevær, høye temperaturer og god stemning – Velkommen!

Du er kanskje også intressert i dette?

Søknad om plass på baby- og småbarnsvømming 3 måneder-8 år

Søknad om plass i Bølgen livredningsklubb for svømmedyktige fra 8 år. Før påmeldingen til våre kurs, har vi behov for litt opplysninger om barnet ditt.
Kurset krever svømmedyktighet


VALG AV DAG

Mandag


TirsdagOnsdagAlle dager passer

Informasjon

Når vi har mottatt søknaden, plasseres barnet i gruppe med andre barn på samme alder/nivå, hvis det er plass. Dere mottar i såfall e​n e-post fra oss med link til påmelding/betaling til denne gruppen, som må besvares innen fristen for å sikre plassen. Vi tar kontakt om det skulle være behov for ytterligere informasjon
NB! I livredningsklubben er barna aktive i vannet uten voksen deltakelse.

Viktig informasjon fra Bølgen:

Den 28. og 29. november 2019 stenger vi badet, kafeen og barnepassen for grundig renhold, opplæring og beredskapsøvelser.

Renhold og sikkerhet er viktig for Bølgen og vi er pålagt å holde øvelser og inspeksjoner av utstyr jevnlig, for å ivareta sikkerheten best mulig.
Vi beklager de ulempene det medfører, men håper på forståelse for at det er viktig å ha et rent anlegg og beredskap som fungerer.

Treningssenteret og Frognhallen er åpent som vanlig.