Kickstart høsten! - Bølgen bad & aktivitetssenter

Kickstart høsten!

Sommeren er på hell og nå er tiden her for å gjenoppta aktiviteter som har fått hvile gjennom late feriedager, eller starte opp helt friskt med nye fritidssysler! På Bølgen bad & aktivitetssenter finner du mye under ett og samme tak og et rikholdig tilbud for alle!

Til oss kan du komme på dagsbesøk eller satse på mer kontinuitet ved å ha medlemsabonnement i badet eller i treningssenteret, med eller uten gruppetimer eller kombinasjoner av dette. Kjøp ditt medlemsabonnement her!

Åpen helg på treningssenteret 24. og 25. august

For å hjelpe deg i gang åpner vi dørene til treningssenteret og tilbyr gratis inngang og trening helgen 24. og 25. august.
Denne helgen har vi satt sammen et rikholdig og spennende program med gruppetimer både i sal og i vann. Skal du delta på gruppetimene i vann må du kjøpe/ha inngang til badet. «Førstemann til ­mølla»-prinsippet gjelder! Meld deg på gruppetime i resepsjonen i andre etasje, påmelding til hver time åpner én time før gruppetimen starter. NB! Endringer på timeplanen kan forekomme!
Dette blir en super anledning til å besøke senteret og å prøve ut timer.
Velkommen!

 

Du er kanskje også intressert i dette?

MELD DEG INN I BØLGEN-KLUBBEN!

Alle medlemmer i Bølgen-klubben får jevnlige nyhetsbrev, samt informasjon om gode tilbud fra oss.

Søknad om plass på baby- og småbarnsvømming 3 måneder-8 år

Søknad om plass i Bølgen livredningsklubb for svømmedyktige fra 8 år. Før påmeldingen til våre kurs, har vi behov for litt opplysninger om barnet ditt.
Kurset krever svømmedyktighet


VALG AV DAG

Mandag


TirsdagOnsdagAlle dager passer

Informasjon

Når vi har mottatt søknaden, plasseres barnet i gruppe med andre barn på samme alder/nivå, hvis det er plass. Dere mottar i såfall e​n e-post fra oss med link til påmelding/betaling til denne gruppen, som må besvares innen fristen for å sikre plassen. Vi tar kontakt om det skulle være behov for ytterligere informasjon
NB! I livredningsklubben er barna aktive i vannet uten voksen deltakelse.