Åpningstilbud: Bad og/eller tren for 1 krone i sommer! - Bølgen bad & aktivitetssenter

Åpningstilbud: Bad og/eller tren for 1 krone i sommer!

 

TAKK til alle dere som har stått i venteperioden sammen med oss! Det har gitt oss en trygghet for at vi sammen vil lykkes når vi åpner dørene til det flotte anlegget den 8. juni!

 
Dere som har kjøpt medlemsabonnement, løpende eller forhåndsbetalt, i 2017/2018 til Bølgen bad & aktivitetssenter kan benytte dette medlemsabonnement gratis fra 8. juni og ut juli ved å aktivere medlemsabonnementet fra 20. mai.* Dette må gjøres i resepsjonen på Bølgen, se åpningstider nedenfor.

Dersom du har eller har hatt et løpende medlemsabonnement i Aktivmensviventer kan du fra 20. mai tegne nytt medlemsabonnement gjeldende på Bølgen og benytte dette gratis fra 8. juni og ut juli. Gjelder alle typer abonnement. Krever ikke binding.* Dette må gjøres i resepsjonen på Bølgen, se åpningstider nedenfor. NB! Betalingen for ditt Aktivmensviventer-abonnement er avsluttet, MEN du kan fortsette å trene på abonnementet ditt frem til og med 7. juni. ***

Alle dere som ennå ikke har kjøpt medlemsabonnement hos oss, kan kjøpe medlemsabonnement innen 8. juni og benytte dette medlemsabonnement for 1 krone fra 8. juni og ut juli! Dette gjelder alle typer abonnement. Krever binding til 31.12.2019.**

Åpningstider resepsjonen på Bølgen 20. mai til 6. juni:

Mandag 20. mai til fredag 24. mai åpent fra kl. 8.00 til kl 20.00
Mandag 27. mai til fredag 31. mai åpent fra kl. 8.00 til kl 20.00
Tirsdag 4. juni til torsdag 6. juni åpent fra kl. 8.00 til kl 20.00

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på telefon 64 90 62 80!

 

Start venlig trekk og oppsigelsestid:
* For dagens kunder: Tilbudet innebærer at du kan benytte ditt medlemsabonnement gratis frem tom 31. juli. Fra august betaler du vanlig pris for medlemsabonnementet du kjøper, og trekket for medlemsavgift for august skjer den 20. juli. Oppsigelsestiden er en måned regnet fra første månedsskifte etter den dato oppsigelsen er mottatt.

** For nye kunder: Tilbudet innebærer at du kun betaler kr 1 frem tom 31. juli. Fra august betaler du vanlig pris for medlemsabonnementet du kjøper, og trekket for medlemsavgift for august skjer den 20. juli. Abonnementet har bindingstid frem til 31.12.2019.

***Til informasjon er Seiersten bad stengt for annet enn kurs og idrettslagets treninger fra og med 30. mai 2019. Det vil si at folkebad og gruppetimer i Aktivmensviventer bortfaller fra denne dato.

Du er kanskje også intressert i dette?