Personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler - Bølgen bad & aktivitetssenter

Bølgen bad & aktivitetssenter / Drøbak Frogn Idrettsarena KF skal behandle personopplysninger i tråd med det til enhver tid gjeldende norske regelverk.

For oss er det viktig at våre kunder vet hva slags personopplysninger vi samler inn, hvorfor, samt hvordan vi håndterer disse. Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson, f.eks. adresse, epostadresse og telefonnummer.

Hvilke personopplysninger samler vi inn og hvorfor?

Nettsider:
Bølgen bad & aktivitetssenter bruker ikke cookies på sine hjemmesider http://bolgenbad.no
Bølgen bad & aktivitetssenter bruker cookies på sine sider for kjøp av produkter og booking av tjenester https://bolgenbad.brponline.se
Hva vi lagrer i informasjonskapsler (cookies):
Vi lagrer informasjon på datamaskinen din for å være sikre på at besøket ditt på denne siden skal gå så smidig som mulig. Informasjonen som lagres er assosiert med besøket ditt og de valgene du gjør her. Akkurat nå lagrer vi info som:
Påloggingshjelp for brukeren du vil skal bli husket når du logger inn og de filter som du har valgt.

Kundehenvendelser:
Når du henvender deg til oss med en forespørsel via e-post, telefon, eller på annen måte, vil personopplysninger om deg kunne nedtegnes eller lagres for å kunne svare på og å følge opp din henvendelse. Du kan i den forbindelse gi et samtykke eller ei til å motta videre informasjon fra oss via vårt nyhetsbrev.

Når du melder din interesse for produkter fra Bølgen bad & aktivitetssenter lagrer vi ditt navn, din adresse, og din e-postadresse, evt. også ditt mobilnummer. Dette med det formål å registrere riktig person, samt for å kunne sende deg detaljert oppfølgingsinformasjon om produkter.

Når du melder din interesse i næringsspørsmål lagrer vi ditt navn, firmanavn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Dette med det formål å registrere riktig kontaktperson, for å kunne sende deg detaljert oppfølgingsinformasjon, eventuelt tilbud, samt kunne fakturere riktig person/firma.

Vi selger aldri videre data om deg.

Vår bruk av databehandlere:
Vi anvender eksterne virksomheter til å føre regnskap, samt til å foreta drift av våre IT-systemer, faktureringssystemer og hjemmesider. Disse virksomheter vil kunne komme i berøring med persondata vi har om deg, og det inngås derfor avtaler med dem om deres behandling av data i tråd med det offentlig gjeldende personvernreglementet. Disse virksomhetene er databehandlere og utfører bare arbeid på vår instruks. Dersom de har mistanke om at norsk regelverk ikke følges, har de plikt til å melde fra til tilsynsmyndighetene.

Dine rettigheter:
Du har til enhver tid rett til innsyn i hvordan vi behandler og lagrer dine opplysninger. Ønsker du å se hvilke data vi lagrer om deg, tar du direkte kontakt med oss (se nedenfor).
Retten til korrigering. Dersom du mener at data vi har om deg er ufullstendige eller ikke er korrekte, har du rett til å be om at disse blir justert.

Retten til sletting. Du har rett til å be om å få slettet hvilke som helst personopplysninger behandlet av oss, bortsett fra i følgende situasjoner:

a) Du har uoppgjort gjeld hos Bølgen bad & aktivitetssenter eller
b) Gjelden din har blitt solgt til en tredjepart i løpet av de siste tre årene eller
c) Dersom du har løpende kundeforhold hos oss, vil vi beholde personopplysningene dine i forbindelse med transaksjonen av denne. Dette for å overholde bokføringsreglene og å kunne levere deg tjenesten.

 

  • Retten til å begrense behandlingen til oppbevaring. Du har rett til å be om at Bølgen bad & aktivitetssenter begrenser behandlingen av personopplysningene dine til kun å bli anvendt for oppbevaring, ikke til aktiv bruk.
  • Retten til overførbarhet. Du kan rette forespørsel om å få overført en kopi av opplysningene vi har om deg. Dette i en strukturert, alminnelig og maskinlesbar stand til deg eller en annen part.
  • Retten til innsigelse. Du har til enhver tid rett til å gjøre innsigelse mot vår behandling av dine personopplysninger.
  • Retten til å tilbakekalle samtykke. Du kan til enhver tid trekke tilbake samtykke du har gitt oss for mottak av nyhetsbrev.
  • Retten til å klage. Du har til enhver tid rett til å sende en klage til Datatilsynet i Norge om Bølgen bad & aktivitetssenter sin behandling av dine personopplysninger.


Statistikk

Bølgen bruker statistikkverktøyene Google Analytics for å beregne brukertall og trafikk på våre nettsteder slik at vi kan utvikle og forbedre disse gjennom å forstå hvordan de brukes. IP-adresser anonymiseres før de oversendes til Google Analytics , slik at de ikke kan knytte opplysninger til enkeltbrukere. Google Analytics bruker begge cookies for å samle inn trafikkinformasjon i en anonymisert form. Informasjonen sier noe om hvordan besøkende bruker nettstedet, for eksempel:

  • antall sidevisninger
  • antall besøk
  • hvordan besøkende kom inn på nettstedet
  • informasjon om nettleser

Trafikkinformasjonen lagres hos Google Inc. IP-adresser blir lagret i anonymisert form og kan derfor ikke spores tilbake til deg som bruker. Vi har aktivert tilleggsfunksjonen «Demografi og interesserapporter» i Google Analytics. Du kan reservere deg mot dette ved å endre dine Google Annonseinnstillinger. Her kan du også oppdatere informasjonen om deg selv. Ved å bruke nettstedet godtar du at Google behandler opplysninger om deg på den måten og for det formålet som er beskrevet ovenfor.

 

Google AdWords
Bølgens nettsted bruker cookies fra Google for å kunne gi våre brukere/kunder relevant markedsføring og en god brukeropplevelse.


Cookies (Informasjonskapsler)
De fleste nettsteder i dag bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen. En cookie er en tekstfil som, ved besøk på et nettsted, legges i din nettlesers minne. Bølgens nettsteder bruker cookies. Vi gjør dette for å forbedre brukeropplevelsen. Ingen personopplysninger blir lagret eller hentet. Ved å benytte nettjenester fra Bølgen samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Det nye regelverket rundt elektronisk kommunikasjon bestemmer at alle besøkende på et nettsted skal ha tilgang til å lese hvilke cookies nettstedet bruker, samt hva de ulike cookies er brukt til. Bølgens nettsted benytter følgende cookies

Navn Brukes til
Google Analytics _utma _utmb _utmc _utmz Dette er tredjeparts-cookies fra Google Analytics. Disse brukes for å gi oss informasjon om hvordan nettstedet brukes (statistikk).
Google AdWords Dette er tredjeparts-cookies fra Google. Vi bruker AdWords-funksjonen Konverteringssporing når noen bestiller f.eks. medlemskap, eller laster ned faktaark via våre nettsider. Dette gjøres for at vi skal vite hvor mange nye medlemmer som kommer inn i vårt system via vårt nettsted, hvor mange som donerer penger på nettstedet og hvor mange som faktisk laster ned faktaarkene vi lager. Denne informasjonskapselen varer i 30 dager, og ingen personlig identifiserende informasjon blir samlet inn eller sporet.
Facebook Pixel En Facebook Pixel sporer anonymt hvem som har besøkt nettsiden og hvilke sider de har besøkt. Denne sporingen benyttes for å kunne tilby relevant markedsføring i Facebooks kanaler. Kapselen varer i 180 dager, og ingen personlig identifiserende informasjon blir samlet inn eller sporet.


Facebook

For å kunne vise deg mest mulig relevante annonser tilbyr Facebook annonsering rettet mot brukere av ett nettsted. Facebook som en tredjepart kan bruke informasjonskapsler, web beacons og lignende teknologier for å samle inn eller motta informasjon fra nettstedet, og bruke denne informasjonen til å tilby statistikk og målrettede annonser. Du kan når som helst slå av informasjonskapsler i din nettleser, og du kan også sørge for at Facebook ikke viser deg annonser basert dine nettvaner ved å melde deg ut her. Les mer om Facebook sin bruk av cookies her.


Mer om våre Facebook-sider
Våre sider på Facebook vår kan kun brukes på en ikke-kommersiell måte. Du er selv ansvarlig for at egne innlegg og kommentarer i er samsvar med retningslinjene under: Opptre med respekt for andre, og hold deg til emnet. Det er ikke tillatt å skrive innlegg som inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner og lignende. Slike innlegg vil bli fjernet uten forvarsel. Bølgen forbeholder seg retten til å fjerne kommentarer eller innhold som strider mot loven, eller er av rasistisk, seksuell eller voldelig karakter. Innlegg som inneholder injurierende karakteristikker av kjønn, rase, religion eller seksualitet vil også bli fjernet. Det samme gjelder for innlegg vi mener er i strid med våre grunnregler. Videre forbeholder vi oss retten til, uten forvarsel, å nekte brukere vi mener ikke overholder grunnreglene, adgang til å skrive nye innlegg på vår side. Vi tillater ikke innlegg som er trakasserende, bevisst sprer usannheter eller som på annen måte vil oppfattes som upassende. Søk å vise respekt for menneskers egenart og identitet, privatliv, hudfarge, etniske opprinnelse, nasjonalitet og livssyn. Meld gjerne fra om du ser kommentarer du mener bryter med disse retningslinjene.


Rettigheter
Innholdet på dette nettstedet er beskyttet med hensyn til opphavsrett og tilhører Bølgen bad og aktivitetssenter. I andre tilfeller er innholdet merket med rett eier, og er underlagt samme beskyttelse. Innhold og design på nettstedet kan kun benyttes til personlig og ikke kommersielt bruk. Annen bruk, slik som salg eller videreformidling av informasjon på private eller kommersielle nettsteder er ikke tillatt uten samtykke.


Forbehold
Innholdet på www.Bolgenbad.no kan være mangelfullt og kan inneholde feil. Bølgen prøver etter beste evne å forhindre dette. Bølgen  fraskriver seg alt ansvar for eventuelle tap (herunder også økonomiske tap) du eventuelt måtte ha som følge av dette. Bølgen er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som vi lenker til.

Kontaktopplysninger:
Ved utøvelse av dine rettigheter (se kapitlet over), skal du primært henvende deg til bolgen@bolgenbad.no eller 64 90 62 80

Endringer i vår personvernpolitikk:
Vi er til enhver tid berettiget til å foreta endringer i vår politikk dersom norsk regelverk krever dette på områder hvor vi har/kommer til å ha virksomhet. Våre kunder vil i så fall finne oppdatert personvernerklæring via vår hjemmeside.

Nyhetsbrev:
Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev til deg som har bedt om abonnement via våre nettsider (Bølgen klubben) eller du har ett kundeforhold med Bølgen bad & aktivitetssenter. Dersom du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev finner du link til av melding i nyhetsbrevet du mottar.

Kunde og abonnementsvilkår:
Våre oppdaterte kunde- og abonnementsvilkår for Bølgen bad & aktivitetssenter finner du via Mine Sider https://bolgenbad.brponline.se

 

Søknad om plass på baby- og småbarnsvømming 3 måneder-8 år

Søknad om plass i Bølgen livredningsklubb for svømmedyktige fra 8 år. Før påmeldingen til våre kurs, har vi behov for litt opplysninger om barnet ditt.




Kurset krever svømmedyktighet














VALG AV DAG

Mandag


TirsdagOnsdagAlle dager passer

Informasjon

Når vi har mottatt søknaden, plasseres barnet i gruppe med andre barn på samme alder/nivå, hvis det er plass. Dere mottar i såfall e​n e-post fra oss med link til påmelding/betaling til denne gruppen, som må besvares innen fristen for å sikre plassen. Vi tar kontakt om det skulle være behov for ytterligere informasjon
NB! I livredningsklubben er barna aktive i vannet uten voksen deltakelse.

Viktig informasjon fra Bølgen:

Den 28. og 29. november 2019 stenger vi badet, kafeen og barnepassen for grundig renhold, opplæring og beredskapsøvelser.

Renhold og sikkerhet er viktig for Bølgen og vi er pålagt å holde øvelser og inspeksjoner av utstyr jevnlig, for å ivareta sikkerheten best mulig.
Vi beklager de ulempene det medfører, men håper på forståelse for at det er viktig å ha et rent anlegg og beredskap som fungerer.

Treningssenteret og Frognhallen er åpent som vanlig.