Kurs Rulleski - Bølgen bad & aktivitetssenter

Rulleski

Tidspunkt: kommer
Kursdager: kommer
Kurspris: kommer
Møtested: Drøbak Trafikkstasjon, Loimaaveien 9
Plasser: 10
Instruktør: Kristoffer Ramskjell

29. APRIL - 20. MAI4-UKERS KURS - NYBEGYNNER

Ta skiteknikken til ett nytt nivå og gi deg selv en utfordring. Sammen skal vi lære å mestre teknikken, slik at rulleski som treningsform blir din absolutte favoritt. Riktig teknikk gir mer skiglede og i løpet av fire uker vil du få instruksjon og trent deg i alle stilartene innen klassisk rulleskiteknikk. Landeveiene sammen med gang-/ og sykkelveiene rundt Drøbak er den perfekte rulleskitrassé og etter kurset vil du føle deg trygg til å dra ut på egne treningsturer, eller sammen med gamle og nye venner du møter på kurset.

Det er maks 10 deltakere på hvert kurs så alle får god og personlig oppfølging.

Kursene passer for:Kurset krever ingen forkunnskaper og tilpasses nivået på deltakerne. De som har trent ski og/og eller rulleski i flere år vil få finpusset teknikken med personlige korrigeringer. Nybegynnere vil lære seg de grunnleggende teknikkene og får trent på disse med personlig oppfølging. Riktig teknikk er viktig for å glede av treningen i høst og vil være en viktig byggestein for videre teknikktrening når snøen kommer.

Utstyr:Deltaker må ha egne rulleski, staver, hjelm og refleksvest.

 

Du booker plass og betaler i vår nettbutikk via knappen under eller i vårt kundesenter på Seiersten bad.

KURS KOMMER
Kristoffer Ramskjell

Kursholder Kristoffer Ramskjell

Kristoffer er utdannet skitrener med spesialisering for utviklingshemmede. Trener idrettslagsgruppe i DFI og i regi av Skiforbundet gjennom flere år og deltatt som trener/leder under Special Olympics Winter World Games i Østerrike 2017. Har vært aktiv skiløper fra han var barn og konkurrerer fortsatt lokalt samt i langløp.

Bølgen planlegger å gjenåpne for publikum 15. juni!

Kunder som har avtale til Bølgen helseklinikk eller på helsestsasjonen eller andre tjenester fra EPA er velkomne inn til sin time hverdager mellom kl. 8 og 16.

Besøksrestriksjoner gjelder fortsatt: Det betyr at hvis du ikke er frisk, uansett årsak, eller er i karantene skal du ikke møte til din avtale. Dette av hensyn til andre kunder, små barn som skal til helsestasjonen og ansatte.
Ved brudd på dette vil man bli bortvist fra anlegget. For ny time, ta kontakt med enheten.