Kurs Rulleski - Bølgen bad & aktivitetssenter

Rulleski

Tidspunkt: kommer
Kursdager: kommer
Kurspris: kommer
Møtested: Drøbak Trafikkstasjon, Loimaaveien 9
Plasser: 10
Instruktør: Kristoffer Ramskjell

29. APRIL - 20. MAI4-UKERS KURS - NYBEGYNNER

Ta skiteknikken til ett nytt nivå og gi deg selv en utfordring. Sammen skal vi lære å mestre teknikken, slik at rulleski som treningsform blir din absolutte favoritt. Riktig teknikk gir mer skiglede og i løpet av fire uker vil du få instruksjon og trent deg i alle stilartene innen klassisk rulleskiteknikk. Landeveiene sammen med gang-/ og sykkelveiene rundt Drøbak er den perfekte rulleskitrassé og etter kurset vil du føle deg trygg til å dra ut på egne treningsturer, eller sammen med gamle og nye venner du møter på kurset.

Det er maks 10 deltakere på hvert kurs så alle får god og personlig oppfølging.

Kursene passer for:Kurset krever ingen forkunnskaper og tilpasses nivået på deltakerne. De som har trent ski og/og eller rulleski i flere år vil få finpusset teknikken med personlige korrigeringer. Nybegynnere vil lære seg de grunnleggende teknikkene og får trent på disse med personlig oppfølging. Riktig teknikk er viktig for å glede av treningen i høst og vil være en viktig byggestein for videre teknikktrening når snøen kommer.

Utstyr:Deltaker må ha egne rulleski, staver, hjelm og refleksvest.

 

Du booker plass og betaler i vår nettbutikk via knappen under eller i vårt kundesenter på Seiersten bad.

KURS KOMMER
Kristoffer Ramskjell

Kursholder Kristoffer Ramskjell

Kristoffer er utdannet skitrener med spesialisering for utviklingshemmede. Trener idrettslagsgruppe i DFI og i regi av Skiforbundet gjennom flere år og deltatt som trener/leder under Special Olympics Winter World Games i Østerrike 2017. Har vært aktiv skiløper fra han var barn og konkurrerer fortsatt lokalt samt i langløp.

Søknad om plass på baby- og småbarnsvømming 3 måneder-8 år

Søknad om plass i Bølgen livredningsklubb for svømmedyktige fra 8 år. Før påmeldingen til våre kurs, har vi behov for litt opplysninger om barnet ditt.
Kurset krever svømmedyktighet


VALG AV DAG

Mandag


TirsdagOnsdagAlle dager passer

Informasjon

Når vi har mottatt søknaden, plasseres barnet i gruppe med andre barn på samme alder/nivå, hvis det er plass. Dere mottar i såfall e​n e-post fra oss med link til påmelding/betaling til denne gruppen, som må besvares innen fristen for å sikre plassen. Vi tar kontakt om det skulle være behov for ytterligere informasjon
NB! I livredningsklubben er barna aktive i vannet uten voksen deltakelse.

Viktig informasjon fra Bølgen:

Den 28. og 29. november 2019 stenger vi badet, kafeen og barnepassen for grundig renhold, opplæring og beredskapsøvelser.

Renhold og sikkerhet er viktig for Bølgen og vi er pålagt å holde øvelser og inspeksjoner av utstyr jevnlig, for å ivareta sikkerheten best mulig.
Vi beklager de ulempene det medfører, men håper på forståelse for at det er viktig å ha et rent anlegg og beredskap som fungerer.

Treningssenteret og Frognhallen er åpent som vanlig.