Kurs Crawl for voksne - Bølgen bad & aktivitetssenter

CRAWL FOR VOKSNE

Tidspunkt:
Kursdager:
Kurspris:
Plasser: 10
Instruktør:

Dato - datoCRAWL NYBEGYNNER - 6 UKERS KURS

Svømming blir morsommere med riktig teknikk. Nå kan du få hjelp til å finpusse på crawl-teknikken din, eller lære deg å svømme crawl hvis du aldri har lært dette før. Det er maks 10 deltakere på hvert kurs så alle får god personlig oppfølging.

Kurset krever ingen forkunnskaper i crawl, men man må kunne svømme. De som har trent crawl i flere år vil få finpusset teknikken med personlig korrigeringer. Nybegynnere vil lære seg de grunnleggende crawlteknikkene og får trent på disse med personlig oppfølging

For tiden ingen kurs

Tidspunkt:
Kurspris:
Plasser: 10
Instruktør: 

Dato - datoCRAWL VIDEREGÅENDE 1 - 6 UKERS KURS

Svømming er morsomt med riktig teknikk. Få hjelp til å finpusse på crawl-teknikken din, og få mer utbytte av svømming som treningsform. Det er maks 10 deltakere på hvert kurs så alle får god personlig oppfølging.

Kursinformasjon:
Kurset krever at du har litt forkunnskap enten ved egentrening eller deltatt på nybegynnerkurs tidligere. Aktivitetene tilpasses deltakerne og det gis individuell veiledning.

Kursinnhold:
Vi jobber med crawlteknikk med fokus på elementer som pust, vannfølelse, rotasjon, oppdrift og fremdrift. Det settes opp et enkelt treningsprogram for å kjenne at svømming er trening.

Personlig oppfølging vektlegges, og du får tilbakemeldinger og arbeidsoppgaver du skal jobbe med.

 

Du booker plass og betaler i vår nettbutikk via knappen under eller i vårt kundesenter på Seiersten bad.

For tiden ingen kurs

Beate Næss,
Treningsansvarlig Bad, Bølgen bad & aktivitetssenter

Bakgrunn som hovedinstruktør og praksisinstruktør i Baby- og småbarnsvømming. Instruktør i vannaerobic, førstehjelp og livredning. Instruktør på treningssenter. Tidligere aktiv svømmer og utdannet førskolelærer. Beate har jobbet med svømmeopplæring siden 1989 og på fulltid siden 2000. Nå er hun også en del av Bølgen teamet og er med på å utvikle tilbudet for store og små i bassengene.

Bølgen planlegger å gjenåpne for publikum 15. juni!

Kunder som har avtale til Bølgen helseklinikk eller på helsestsasjonen eller andre tjenester fra EPA er velkomne inn til sin time hverdager mellom kl. 8 og 16.

Besøksrestriksjoner gjelder fortsatt: Det betyr at hvis du ikke er frisk, uansett årsak, eller er i karantene skal du ikke møte til din avtale. Dette av hensyn til andre kunder, små barn som skal til helsestasjonen og ansatte.
Ved brudd på dette vil man bli bortvist fra anlegget. For ny time, ta kontakt med enheten.