Kurs Yoga begynner - Bølgen bad & aktivitetssenter

YOGA NYBEGYNNER

Tidspunkt: kommer
Kursdager: kommer
Møtested: kommer
Kurspris: kommer
Plasser: 12
Lærer: Benedikte B. Leirvåg

7. mai - 4. juni 20195 UKERS KURS - NYBEGYNNER

Yoga er for deg for deg som trenger et pusterom i hverdagen hvor du kan senke tempoet og finne tilbake til ro og balanse. Kurset er en fin introduksjon til yoga for nybegynnere eller en oppfriskning for de som har praktisert noe tidligere. Vi vil jobbe med enkle yogasekvenser som fokuserer på flyt mellom pust og bevegelse. Tempoet er rolig og gjennom samspill med kroppen jobber vi for å frigjøre spenninger og øke fleksibiliteten. Vi jobber med hele kroppen og særlig problemområder som nakke, skuldre, rygg og hofter.

Kurset passer for alle. Ingen forkunnskaper nødvendig.

 

Du booker plass og betaler i vår nettbutikk via knappen under eller i vårt kundesenter på Seiersten bad.

Kurs kommer

Yogainstruktør Benedikte Bakos Leirvåg

Benedikte er en livsglad jente som brenner for en helhetlig helse mellom kropp og sinn. Hun er utdannet yogalærer fra Axelsons Body Work School i Oslo. I tilegg til Yogalærerutdannelsen har Benedikte en Bachelor i Folkehelse og livsstilsendring og flere års erfaring som personlig trener og gruppetreningsinstruktør.

Bølgen planlegger å gjenåpne for publikum 15. juni!

Kunder som har avtale til Bølgen helseklinikk eller på helsestsasjonen eller andre tjenester fra EPA er velkomne inn til sin time hverdager mellom kl. 8 og 16.

Besøksrestriksjoner gjelder fortsatt: Det betyr at hvis du ikke er frisk, uansett årsak, eller er i karantene skal du ikke møte til din avtale. Dette av hensyn til andre kunder, små barn som skal til helsestasjonen og ansatte.
Ved brudd på dette vil man bli bortvist fra anlegget. For ny time, ta kontakt med enheten.