Kurs SUP nybegynner - Bølgen bad & aktivitetssenter

Stand up paddling SUP

Tidspunkt: Mandager kl. 18-19
Kursdager: 20. mai, 27. mai, 3. juni og 10. juni
Kurspris: kr 1200,-
Møtested: Torkildstranda
Plasser: 8
Instruktør: Annica Grip Haglev

20. mai - 10. juni4-ukers kurs - NYBEGYNNER

SUP  kombinerer balanse og styrke med en fantastisk naturopplevelse. Denne treningsformen forbedrer muskelstyrke og utholdenhet. Treningen er spesielt bra for kjernemuskulaturen som bidrar til bedret balanse og koordinasjon. Med utgangspunkt i Torkildstranda sør for Drøbak sentrum varierer vi mellom padletur og styrkeøvelser nærmere land. Timen tilpasses værforhold og nivået på gruppen. Møt opp minimum 10 minutter før timen starter. Du må selv ha med vest og eventuelt våtdrakt.

Du booker plass og betaler i vår nettbutikk eller i vårt kundesenter.

MELD DEG PÅ KURSET HER!
Trener Annica

Instruktør Annica Grip Haglev

Annica er svensk, har drevet med windsurfing i mange år og brenner for en aktiv livstil ute.
I 2011 startet hun SUP- og SUP Fitness-kurs i Drøbak, som har bidratt til at flere åpner øynene for denne fine treningsformen. SUP gir både god trening og mestring, samtidigt som du har det gøy og får nyte naturen.

Søknad om plass på baby- og småbarnsvømming 3 måneder-8 år

Søknad om plass i Bølgen livredningsklubb for svømmedyktige fra 8 år. Før påmeldingen til våre kurs, har vi behov for litt opplysninger om barnet ditt.
Kurset krever svømmedyktighet


VALG AV DAG

Mandag


TirsdagOnsdagAlle dager passer

Informasjon

Når vi har mottatt søknaden, plasseres barnet i gruppe med andre barn på samme alder/nivå, hvis det er plass. Dere mottar i såfall e​n e-post fra oss med link til påmelding/betaling til denne gruppen, som må besvares innen fristen for å sikre plassen. Vi tar kontakt om det skulle være behov for ytterligere informasjon
NB! I livredningsklubben er barna aktive i vannet uten voksen deltakelse.

Viktig informasjon fra Bølgen:

Den 28. og 29. november 2019 stenger vi badet, kafeen og barnepassen for grundig renhold, opplæring og beredskapsøvelser.

Renhold og sikkerhet er viktig for Bølgen og vi er pålagt å holde øvelser og inspeksjoner av utstyr jevnlig, for å ivareta sikkerheten best mulig.
Vi beklager de ulempene det medfører, men håper på forståelse for at det er viktig å ha et rent anlegg og beredskap som fungerer.

Treningssenteret og Frognhallen er åpent som vanlig.