Kurs SUP nybegynner - Bølgen bad & aktivitetssenter

Stand up paddling SUP

Tidspunkt: Mandager kl. 18-19
Kursdager: 20. mai, 27. mai, 3. juni og 10. juni
Kurspris: kr 1200,-
Møtested: Torkildstranda
Plasser: 8
Instruktør: Annica Grip Haglev

20. mai - 10. juni4-ukers kurs - NYBEGYNNER

SUP  kombinerer balanse og styrke med en fantastisk naturopplevelse. Denne treningsformen forbedrer muskelstyrke og utholdenhet. Treningen er spesielt bra for kjernemuskulaturen som bidrar til bedret balanse og koordinasjon. Med utgangspunkt i Torkildstranda sør for Drøbak sentrum varierer vi mellom padletur og styrkeøvelser nærmere land. Timen tilpasses værforhold og nivået på gruppen. Møt opp minimum 10 minutter før timen starter. Du må selv ha med vest og eventuelt våtdrakt.

Du booker plass og betaler i vår nettbutikk eller i vårt kundesenter.

MELD DEG PÅ KURSET HER!
Trener Annica

Instruktør Annica Grip Haglev

Annica er svensk, har drevet med windsurfing i mange år og brenner for en aktiv livstil ute.
I 2011 startet hun SUP- og SUP Fitness-kurs i Drøbak, som har bidratt til at flere åpner øynene for denne fine treningsformen. SUP gir både god trening og mestring, samtidigt som du har det gøy og får nyte naturen.

Bølgen planlegger å gjenåpne for publikum 15. juni!

Kunder som har avtale til Bølgen helseklinikk eller på helsestsasjonen eller andre tjenester fra EPA er velkomne inn til sin time hverdager mellom kl. 8 og 16.

Besøksrestriksjoner gjelder fortsatt: Det betyr at hvis du ikke er frisk, uansett årsak, eller er i karantene skal du ikke møte til din avtale. Dette av hensyn til andre kunder, små barn som skal til helsestasjonen og ansatte.
Ved brudd på dette vil man bli bortvist fra anlegget. For ny time, ta kontakt med enheten.