Kurs Ski teknikk klassisk - Bølgen bad & aktivitetssenter

SKI TEKNIKK KLASSISK

Tidspunkt: – kommer –
Kursdager: – kommer –
Kurspris: – kommer –
Møtested: Ved golfhuset
Plasser: 10
Lærer: Kristoffer Ramskjell

Dato-dato6 UKERS KURS

I klassisk skiteknikk er tyngdeoverføring nøkkelen.
Vi gjennomgår de ulike skiteknikkene, fokuserer på de grunnleggende bevegelsene og trener uten staver.
Du får tilbakemeldinger på din egen teknikk, og arbeidsoppgaver du kan ta med deg på egen trening.

Kurset krever ingen forkunnskaper og passer for alle. Dette kurset er såpass spesialisert at du kan følge godt med uansett.

Utstyr: Klassisk ski og staver

 

Du booker plass og betaler i vår nettbutikk eller i vårt kundesenter.

MELD DEG PÅ KURSET HER!
Kristoffer Ramskjell

Kursholder og lærer Kristoffer Ramskjell

Kristoffer er utdannet skitrener med spesialisering for utviklingshemmede. Han er og har gjennom flere år vært trener for idrettslagsgruppe i DFI og i regi av Skiforbundet. Han har også deltatt som trener/leder under Special Olympics Winter World Games i Østerrike 2017. Kristoffer har vært aktiv skiløper fra han var barn og konkurrerer fortsatt lokalt, samt i langløp.
Lara mener at yoga gir mye mer enn bare fysisk trening. De ulike meditasjonene skaper en balanse i kropp og sjel og hun synes det er en sann glede å lære bort yoga til andre.

Søknad om plass på baby- og småbarnsvømming 3 måneder-8 år

Søknad om plass i Bølgen livredningsklubb for svømmedyktige fra 8 år. Før påmeldingen til våre kurs, har vi behov for litt opplysninger om barnet ditt.
Kurset krever svømmedyktighet


VALG AV DAG

Mandag


TirsdagOnsdagAlle dager passer

Informasjon

Når vi har mottatt søknaden, plasseres barnet i gruppe med andre barn på samme alder/nivå, hvis det er plass. Dere mottar i såfall e​n e-post fra oss med link til påmelding/betaling til denne gruppen, som må besvares innen fristen for å sikre plassen. Vi tar kontakt om det skulle være behov for ytterligere informasjon
NB! I livredningsklubben er barna aktive i vannet uten voksen deltakelse.

Viktig informasjon fra Bølgen:

Den 28. og 29. november 2019 stenger vi badet, kafeen og barnepassen for grundig renhold, opplæring og beredskapsøvelser.

Renhold og sikkerhet er viktig for Bølgen og vi er pålagt å holde øvelser og inspeksjoner av utstyr jevnlig, for å ivareta sikkerheten best mulig.
Vi beklager de ulempene det medfører, men håper på forståelse for at det er viktig å ha et rent anlegg og beredskap som fungerer.

Treningssenteret og Frognhallen er åpent som vanlig.