Kurs PT for alle - Bølgen bad & aktivitetssenter

PT FOR ALLE

Tidspunkt: kommer
Kursdager: kommer
Sted: kommer
Kurspris: kommer
Plasser: 6
Lærer: Per Arnér

24. APRIL - 5. JUNI6 UKERS KURS - NYBEGYNNER

Gruppetrening med økter som byr på masse spennende trening

Ønsker du overskudd i hverdagen, en sterkere kropp og å lære mer om sunt kosthold? Uansett startform, utfordres du der du er. I PT Gruppetrening vil vi gå gjennom øvelser som dekker hele kroppen, med et fokus på å styrke kjernemuskulaturen. Gjennom øktene vil du kjenne at pulsen øker og musklene jobber!

Kurset krever ingen forkunnskaper og passer for alle.

 

Du booker plass og betaler i vår nettbutikk via knappen under eller i vårt kundesenter på Seiersten bad.

KURS KOMMER

Kursholder Per Arnér

Per Arnér kommer opprinnelig fra Sverige og har jobbet som PT siden 2007. Per har lang erfaring som PT og som PT-leder i landets største treningssenterkjede, hvor han også holdt kurs og utviklet PT-konsepter gjennom en årrekke. Men det som gir Per aller mest er å få jobbe med mennesker direkte og oppleve at kundene finner treningsformen de liker. Interessen for mennesker er også bakgrunnen for at Per nå har utdannet seg til Osteopat. Drivkraften i det hele er å oppleve motivasjon igjennom kommunikasjon, og å jobbe tett sammen på veien mot ditt treningsmål! Det er dette som gjør Personlig Trener til verdens beste jobb, hver eneste dag og med hver eneste person. Per sitt motto her: «Träna idag så att du har lust att träna imorgon». Per lover at PT Gruppetrening byr på masse spennende trening og en stor dose GØY!

Bølgen planlegger å gjenåpne for publikum 15. juni!

Kunder som har avtale til Bølgen helseklinikk eller på helsestsasjonen eller andre tjenester fra EPA er velkomne inn til sin time hverdager mellom kl. 8 og 16.

Besøksrestriksjoner gjelder fortsatt: Det betyr at hvis du ikke er frisk, uansett årsak, eller er i karantene skal du ikke møte til din avtale. Dette av hensyn til andre kunder, små barn som skal til helsestasjonen og ansatte.
Ved brudd på dette vil man bli bortvist fra anlegget. For ny time, ta kontakt med enheten.