Kurs Gravide-yoga - Bølgen bad & aktivitetssenter

GRAVIDEYOGA

Tidspunkt: Lørdag 18. og  søndag 19. mai  kl. 10-17
Kurspris: 1990,-
Plasser: 8
Yogainstruktør: Vigdis Hagen

27.-28 APRIL eller 18.-19. MAIHELGEKURS FOR GRAVIDE

Kurset passer best for deg som er mellom 4. og 9. måned i svangerskap. De fysiske øvelsene styrker ryggen, smidiggjør bekkenbunnen og stimulerer blodomløpet. På dette kurset legger vi stor vekt på pusteøvelser som skaper ro i kropp og sinn. Teknikkene er spesielt egnet til å hjelpe deg gjennom fødselens forskjellige faser. Avspenning er gunstig for både deg og barnet under svangerskapet. Avspenningsmetodene hjelper deg til å slappe mest mulig av under fødselen. Tilbakemeldinger fra jordmødre er meget positive når det gjelder avspenningsevnen til de som har gått på kurset Yoga for gravide.

Den siste kursdagen tar du gjerne med fødselsledsager (kl 15.30 -17.00 søndag). På denne timen gjennomgår vi fødselsgangen sammen, samt de avspennende pusteteknikker gjennomgått på kurset. Vi tar opp ledsagerens rolle under fødselen og gir flere ideer og forslag til hvordan ledsageren kan være en god støttespiller under fødselen.

Kurset krever ingen forkunnskaper. Noen av deltagere har aldri vært bort i yoga før, mens andre har mye erfaring. Dette kurset er såpass spesialisert at du kan følge godt med uansett. 

Du booker plass og betaler i vår nettbutikk via knappen under eller i vårt kundesenter på Seiersten bad.

MELD DEG PÅ KURSET HER
Yogainstruktør Vigdis Hagen

Yogainstruktør Vigdis Hagen

Vigdis er utdannet ved Yogalærerskolen i Norge, en grundig og dyptgående utdannelse som tar for seg den klassiske yogaens mangfold, en utdannelse som går over 3,5 år. I tillegg har hun en ett års spesialutdannelse innen gravideyoga fra 2005, og flere fordypningskurs i etterkant av utdannelsen. Hun jobbet i flere år som yogalærer og gravideyogalærer ved Yogaskolen i Oslo. De siste 10 årene har hun holdt egne kurs i Drøbak og Oslo.

Søknad om plass på baby- og småbarnsvømming 3 måneder-8 år

Søknad om plass i Bølgen livredningsklubb for svømmedyktige fra 8 år. Før påmeldingen til våre kurs, har vi behov for litt opplysninger om barnet ditt.
Kurset krever svømmedyktighet


VALG AV DAG

Mandag


TirsdagOnsdagAlle dager passer

Informasjon

Når vi har mottatt søknaden, plasseres barnet i gruppe med andre barn på samme alder/nivå, hvis det er plass. Dere mottar i såfall e​n e-post fra oss med link til påmelding/betaling til denne gruppen, som må besvares innen fristen for å sikre plassen. Vi tar kontakt om det skulle være behov for ytterligere informasjon
NB! I livredningsklubben er barna aktive i vannet uten voksen deltakelse.

Viktig informasjon fra Bølgen:

Den 28. og 29. november 2019 stenger vi badet, kafeen og barnepassen for grundig renhold, opplæring og beredskapsøvelser.

Renhold og sikkerhet er viktig for Bølgen og vi er pålagt å holde øvelser og inspeksjoner av utstyr jevnlig, for å ivareta sikkerheten best mulig.
Vi beklager de ulempene det medfører, men håper på forståelse for at det er viktig å ha et rent anlegg og beredskap som fungerer.

Treningssenteret og Frognhallen er åpent som vanlig.